Přeskočit na obsah
Vaření

Hands-on Sourdough Bread Baking Workshop

Vaření

Hands-on Sourdough Bread Baking Workshop

10 hodnocení
Trvání
2 hodiny
Velikost skupiny
Až 4 lidé/lidí
Jazyk zážitku:
angličtina
Vaření

Hands-on Sourdough Bread Baking Workshop

Vaření

Hands-on Sourdough Bread Baking Workshop

10 hodnocení
Trvání
2 hodiny
Velikost skupiny
Až 4 lidé/lidí
Jazyk zážitku:
angličtina

Co budeš dělat

In this workshop, you can look forward to a fun, hands-on session going over everything you ever wanted to know about using and maintaining a wild-yeast, naturally fermented sourdough starter. By learning the techniques used by artisan bakers, you’ll get peak performance from your starter and will learn how to prepare it for baking all your favorites like pizza and traditional rustic loaves. In this 2-hour workshop, we’ll look at all the angles to feeding and maintaining a sourdough starter, and use it to make a yummy sourdough flatbread in class. At the end of class, we'll stretch and put toppings on your very own, freshly baked San Francisco sourdough and we'll enjoy them together. You’ll go home with your own starter, as well as the knowledge and confidence to use it to bake your own sourdough bread at home.

Vaření

Vaření

během Zážitků na Airbnb
  • Vášniví kuchaři

    Studuj tradiční recepty a poslouchej osobní příběhy místních hostitelů.

  • Komorní atmosféra

    Usedni ke společnému stolu na jedinečných místech, od soukromých farem až po tajné střešní terasy.

  • Prověřeno společností Airbnb

    Každý zážitek je hodnocen z hlediska autentických kulinářských tradic.

Tvůj hostitel

Zjisti více o hostiteli Danny

Danny

I've been baking and teaching about the art and science of sourdough for 10 years in San Francisco. I love the different flavors that come out with sourdough, especially enjoy the challenge of working to make the perfect loaf. I've worked closely with many other food entrepreneurs and chefs in the Bay Area, and love the diversity and quality of food which we are surrounded by. Our bakery is housed in La Victoria Bakery, a Mexican Panaderia, which has been a wonderful partnership. Ashton, our primary sourdough bread instructor has been working with Sour Flour for several years. In addition to teaching classes, he cares for our sourdough starter, mixes large batches of sourdough, and you can often find him at the Farmer's Market selling our breads.

Co je zahrnuto

Jídlo
We'll be baking our own flatbreads that we will enjoy at the end of class.
Vybavení
Come in comfortable clothes; we will provide apron for the visit.

Fotky hosta

Hodnocení hostů

Navigační sekce na stránkách hodnocení

Kde budeš

We are housed in a small bakery in the Bayview and share the space with La Victoria SF. You'll get to experience a fully functioning production bakery, and experience some of the differences from your home kitchen.

Dostupnost

Na co je třeba pamatovat

Stravovací preference

Hostitel může na požádání vyhovět uvedeným stravovacím potřebám. Pokud chceš zajistit ubytování, musíš o tom hostitele informovat ještě před zážitkem.

Storno podmínky

Jednotlivé zážitky mohou být zrušeny se zárukou získání finanční náhrady v plné výši do 24 hodin od jejich zakoupení a alespoň 7 dní před začátkem.

Zásady komunikace

Komunikuj vždy přes Airbnb. Z důvodu zabezpečení platby nikdy nepřeváděj peníze ani nekomunikuj mimo webové stránky či aplikaci Airbnb.

Požadavky na hosty

Zúčastnit se mohou maximálně 4 hosté ve věku 18 a více let. Je na hostech, aby si zjistili, jaké ingredience budou použity, a informovali hostitele o všech svých alergiích nebo stravovacích omezeních. Hosté by také měli mít na paměti, že konzumace…
Danny
Hands-on Sourdough Bread Baking Workshop
10 hodnocení
Od 1 910 Kč za osobu
10 hodnocení
Od 1 910 Kč za osobu