Přeskočit na obsah
kurz pečení

Sourdough class with the Bruny Baker

kurz pečení

Sourdough class with the Bruny Baker

7 hodnocení
Trvání
2 hodiny
Velikost skupiny
Až 10 lidé/lidí
Zahrnuje
Jídlo, Vybavení
Jazyk zážitku:
angličtina
kurz pečení

Sourdough class with the Bruny Baker

kurz pečení

Sourdough class with the Bruny Baker

7 hodnocení
Trvání
2 hodiny
Velikost skupiny
Až 10 lidé/lidí
Zahrnuje
Jídlo, Vybavení
Jazyk zážitku:
angličtina

Co budeš dělat

We will: Make bread dough, discuss grains, seeds, flour types, hydration, salt and the importance of weights and measures. You will learn how to make and maintain a sour dough starter. You will learn to shape loaves ready for baking and set them aside in bannetons. We stretch and fold dough, discuss auto laise and the chemical processes at play. Then you will learn how to use a lune to cut loaves and peel loaves into the oven. We look at the relationship between temp, hydration, time and yeast activity. You will learn how to use a cast iron camp oven to bake great bread at home in your gas or electric oven. We will discuss brick oven construction, lighting the fire, wood types, length of burn, hazards etc. After removing the bread from the oven we will enjoy a morning tea of fresh bread with seasonal toppings like fresh herbs , and butter and jam with good coffee and tea. Wrap your loaf to take home. Clean up while we chat and answer questions. .12.00

Tvůj hostitel

Zjisti více o hostiteli John

John

I am a qualified chef and teacher. Recently I ran my own wood fired eatery for 6 years and worked as a wood fired baker at the Bruny island cheese co for 7. Some of my earliest memories were of my Father who loved making bread and beer. His passion for fermentation and growing food came from his father, and it has rubbed off again. For two hours each bake day I make sourdough bread for my roadside stall. I love the alchemy of wild yeast, water, flour and fire. I have fired a brick oven at least 4000 times. Speaks for itself really. On the days I don't bake I garden. I love sharing what I do. I grow a huge garden (just like Dad)

Co je zahrnuto

Jídlo
Morning Tea of good coffee and fine tea with home made bread, butter and toppings. Bread to take home.
Vybavení
Aprons, and all utensils needed for the class.

Fotky hosta

Hodnocení hostů

Navigační sekce na stránkách hodnocení

Kde budeš

It's a short ferry ride from Tasmania to Bruny Island, known for its rugged coastline great oysters, and cheese. Wind 2.5 km down our private road through tall native forest to our water front home and sourdough studio. Experience the quiet beauty for which southern Tasmania is famous while knocking out some great sour dough. Our purpose built wood fired oven and huge marble work bench are perfect for teaching bread making

Dostupnost

Na co je třeba pamatovat

Storno podmínky

Jednotlivé zážitky mohou být zrušeny se zárukou získání finanční náhrady v plné výši do 24 hodin od jejich zakoupení a alespoň 7 dní před začátkem.

Zásady komunikace

Komunikuj vždy přes Airbnb. Z důvodu zabezpečení platby nikdy nepřeváděj peníze ani nekomunikuj mimo webové stránky či aplikaci Airbnb.

Požadavky na hosty

Zúčastnit se může maximálně 10 hostů ve věku 18 a více let.

Průkaz totožnosti

Budeš muset pořídit svoji selfie pro spárování s fotkou na dokladu totožnosti. Toto pomáhá potvrdit na Airbnb, kdo se zážitku skutečně účastní. Stačí to absolvovat pouze jednou.

Další tipy

Plan your journey and let us know if we can be of assistance.

Zážitky na Airbnb jsou prověřovány z hlediska kvality

Zážitky na Airbnb jsou prověřovány z hlediska kvality

  • Místní znalci

    Pod vedením místních, kteří zbožňují svůj koníček a lokalitu, kde žijí a kde se mu věnují.

  • Malé skupiny

    Ve skupině s minimem účastníků se nikdy neztratíš v davu.

  • Vysoké standardy

    U každého zážitku kontrolujeme, zda hostům nabízí VIP přístup.

John
Sourdough class with the Bruny Baker
7 hodnocení
Od 1 972 Kč za osobu
7 hodnocení
Od 1 972 Kč za osobu