Přeskočit na obsah
kurz pečení

Become a 'Choux' pastry chef with Julie

kurz pečení

Become a 'Choux' pastry chef with Julie

5 hodnocení
Trvání
2.5 hodiny
Velikost skupiny
Až 4 lidé/lidí
Zahrnuje
Jídlo, Nápoje
Jazyk zážitku:
angličtina
kurz pečení

Become a 'Choux' pastry chef with Julie

kurz pečení

Become a 'Choux' pastry chef with Julie

5 hodnocení
Trvání
2.5 hodiny
Velikost skupiny
Až 4 lidé/lidí
Zahrnuje
Jídlo, Nápoje
Jazyk zážitku:
angličtina

Co budeš dělat

Choux Pastry dough will have no more secrets for you ! You will be surprised when you realize how simple it is, you just need to respect some rules and afterwards the filling and shaping become endless possibilities ! Step by step, you will learn how to make it on your own, from the choux pastry dough: the 'panade', the sweet cream puff and the 'craquelin' on the top. I will explain the recipe in details, take time to show you and explain the different steps but in the end, you will be the one who bakes ! This is why I prefer having small groups, to feel relaxed and having fun (maximum 4 people). At the end of the workshop, we will have a tea/coffee together to taste my little 'choux', and you will leave with yours, in a box... and a little surprise!

Tvůj hostitel

Zjisti více o hostiteli Julie

Julie

I used to work for 10 years in the chocolate retail family business "Les Petites Chocolatières", dealing with new products and marketing. I spent an amazing decade in the chocolate world. But I finally followed my childhood dream and went back to school to learn Pastry in the prestigious gastronomic school FERRANDI in Paris. I got my diploma in Pastry and now I love to teach my guests the professional technics to cook iconic french pastries in a fun and relaxed atmosphere ! I set up my lab/kitchen 'Trop bon !' in le Marais , a charming neighborhood, rich of history and full of food treasures... just a few steps from Place des Vosges and near the Seine river, Saint Louis island, where I love to hang around !

Co je zahrnuto

Jídlo
Choux pastry
Nápoje

Fotky hosta

Hodnocení hostů

Navigační sekce na stránkách hodnocení

Kde budeš

I will conduct the workshop in 'Trop bon !' studio, a flat especially renovated to welcome guests for pastry workshop, in le Marais: Saint Paul 's village, between Place des Vosges and Ile Saint Louis. Before or after the workshop you can enjoy the fantastic neighborhood, I will tell you good places to go to.

Dostupnost

Na co je třeba pamatovat

Storno podmínky

Jednotlivé zážitky mohou být zrušeny se zárukou získání finanční náhrady v plné výši do 24 hodin od jejich zakoupení a alespoň 7 dní před začátkem.

Zásady komunikace

Komunikuj vždy přes Airbnb. Z důvodu zabezpečení platby nikdy nepřeváděj peníze ani nekomunikuj mimo webové stránky či aplikaci Airbnb.

Požadavky na hosty

Zúčastnit se mohou maximálně 4 hosté ve věku 18 a více let.

Průkaz totožnosti

Budeš muset pořídit svoji selfie pro spárování s fotkou na dokladu totožnosti. Toto pomáhá potvrdit na Airbnb, kdo se zážitku skutečně účastní. Stačí to absolvovat pouze jednou.

Zážitky na Airbnb jsou prověřovány z hlediska kvality

Zážitky na Airbnb jsou prověřovány z hlediska kvality

  • Místní znalci

    Pod vedením místních, kteří zbožňují svůj koníček a lokalitu, kde žijí a kde se mu věnují.

  • Malé skupiny

    Ve skupině s minimem účastníků se nikdy neztratíš v davu.

  • Vysoké standardy

    U každého zážitku kontrolujeme, zda hostům nabízí VIP přístup.

Julie
Become a 'Choux' pastry chef with Julie
5 hodnocení
Od 1 300 Kč za osobu
5 hodnocení
Od 1 300 Kč za osobu