Přeskočit na obsah
ONLINE ZÁŽITEK

Summer Grilling with Chef Edward Lee

ONLINE ZÁŽITEK

Summer Grilling with Chef Edward Lee

Rezervuj si tento zážitek a připoj se k němu ze svého počítače, telefonu nebo tabletu.
Trvání
1 hodina
Velikost skupiny
Až 12 lidé/lidí
Jazyk zážitku:
angličtina
ONLINE ZÁŽITEK

Summer Grilling with Chef Edward Lee

ONLINE ZÁŽITEK

Summer Grilling with Chef Edward Lee

Rezervuj si tento zážitek a připoj se k němu ze svého počítače, telefonu nebo tabletu.
Trvání
1 hodina
Velikost skupiny
Až 12 lidé/lidí
Jazyk zážitku:
angličtina

Co budeš dělat

This Experience is available for up to 12 guests on July 17th 2020. Booking will open on July 6th from 10AM PST on a first come first served basis. Summer is here. Even if you’re stuck in the house, nothing says summer in the South quite like bourbon and BBQ. We’ll open up the experience talking about BBQ and summer traditions. Then, I’ll give you a tour of the Maker’s Mark Distillery in Loretto, Kentucky. We’ll learn about the history of bourbon and how it’s become a uniquely Southern staple. Then, we’ll head back to the grill and prep bourbon-infused BBQ recipes perfect for your next cookout (or cook-in). This experience will be held live online.

Vyzkoušejme něco nového společně

Vyzkoušejme něco nového společně

  • Pozorní hostitelé

    Poznej hostitele, kteří se dělí o znalosti a umožňují ti nahlédnout do svého světa.

  • Činnosti v malé skupině

    Seznam se s lidmi z celého světa a společně se naučte něco nového.

  • Jednoduché a globální

    Snadné připojení a účast z domova bez velké přípravy.

Tvůj hostitel

Zjisti více o hostiteli Edward

Edward

Edward Lee is the author of Smoke & Pickles and Buttermilk Graffiti; chef/owner of 610 Magnolia and Whiskey Dry in Louisville, Kentucky; and culinary director of Succotash in National Harbor, Maryland, and Penn Quarter, Washington, DC. He appears frequently in print and on television, including earning an Emmy nomination for his role in the Emmy Award–winning series The Mind of a Chef. He started The LEE Initiative to provide mentorship programs and guidance to budding young chefs from underrepresented backgrounds. Most recently, he wrote and hosted the feature documentary Fermented. He lives in Louisville and Washington, DC, and you can find him on Instagram and Twitter @chefedwardlee.

O organizaci

The LEE Initiative

The LEE Initiative is a 501(c)(3) nonprofit supporting all facets of the restaurant industry. Programs range from feeding restaurant workers across the country, spending over $1M on small farms across America to benefit independent restaurants, financial grants to struggling restaurants and programs dedicated to diverse voices and women chef mentorship to create equity in the restaurant industry.

Toto je zážitek se společenským prospěchem, což znamená, že 100 % z částky, kterou za tento zážitek zaplatíš, putuje na The LEE Initiative .

Co si vzít

Smartphone, tablet or laptop so you can join me online
An open mind and flexible attitude
Equipment: Knife, cutting board, tongs, mixing bowl, BBQ Grill
16 oz rib eye steak, 10 oz pork blade steak, 3 stripes of bacon
4 tablespoons of bourbon
3 strips of bacon
3 tablespoons gochujang
3 cloves garlic
6 tablespoons butter, 2 tablespoons of olive oil
2 tablespoons honey
3 lemons, 1 teaspoon of lemon zest
3 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon of soy sauce
2 tablespoons fish sauce
1 tablespoons lime juice
1 bunch of asparagus, zucchini, tomatoes, or onions
1 tablespoon of miso

Jak se zapojit

Přidat se k videohovoru
Stáhni si Zoom zdarma do počítače nebo na mobilní zařízení. Po dokončení rezervace obdržíš e-mail s odkazem a podrobnostmi o tom, jak se připojit.
"This experience is hosted online. Once you book, you’ll receive an email with a link and details on how to join. You'll virtually visit the Maker’s Mark Distillery and hang with me outside while I prep and grill."
— Edward

Dostupnost

Na co je třeba pamatovat

Storno podmínky

Jednotlivé zážitky mohou být zrušeny se zárukou získání finanční náhrady v plné výši do 24 hodin od jejich zakoupení a alespoň 7 dní před začátkem.

Zásady komunikace

Komunikuj vždy přes Airbnb. Z důvodu zabezpečení platby nikdy nepřeváděj peníze ani nekomunikuj mimo webové stránky či aplikaci Airbnb.

Požadavky na hosty

Aby ses mohl/a zúčastnit, budeš potřebovat připojení k internetu a možnost streamování zvuku a videa. Odkaz a podrobnosti o tom, jak se připojit, najdeš v e-mailu s potvrzením rezervace. Zúčastnit se může maximálně 12 hostů ve věku 18 a více let.
Edward
Summer Grilling with Chef Edward Lee
Nový zážitek
2 434 Kč za osobu
Nový zážitek
2 434 Kč za osobu