Přeskočit na obsah
kurz vaření

Pasta, ravioli & barbajuan masterclass

kurz vaření

Pasta, ravioli & barbajuan masterclass

Pozastaveno do 14. června. V zájmu ochrany zdraví naší komunity jsou Zážitky Airbnb v mnoha regionech z důvodu COVID-19 pozastaveny. Před rezervováním navštivte Centrum nápovědy, kde naleznete nejnovější aktualizace.
Trvání
3 hodiny
Velikost skupiny
Až 10 lidé/lidí
Zahrnuje
Jídlo, Nápoje, Vybavení
Jazyk zážitku:
angličtina
kurz vaření

Pasta, ravioli & barbajuan masterclass

kurz vaření

Pasta, ravioli & barbajuan masterclass

Pozastaveno do 14. června. V zájmu ochrany zdraví naší komunity jsou Zážitky Airbnb v mnoha regionech z důvodu COVID-19 pozastaveny. Před rezervováním navštivte Centrum nápovědy, kde naleznete nejnovější aktualizace.
Trvání
3 hodiny
Velikost skupiny
Až 10 lidé/lidí
Zahrnuje
Jídlo, Nápoje, Vybavení
Jazyk zážitku:
angličtina

Co budeš dělat

9:00 We will go to the colorful market of Beausoleil, for a morning coffee, and to buy the products we need to accompany pastas. 9:30 Welcome to my appartment! I will explain pasta origins in throughout the Mediterranean Rim, and its culinary technology. How to make the dough, which flours to choose, how and why ripen or dry the dough etc. 10:00 We will start our masterclass. I will first show and explain, and then you will prepare your own dough. Then we will make tagliolini, ravioli, and the local speciality: "barbajuan", a fried dumpling. We will dry half of the tagliolini. 12:00 I will explain you in live how to cook pasta. In order to get the best taste and chew possible, it is important to understand the cooking process. Then, time for lunch, with chick pitch beer from Brasserie de Nice, and a home made ice cream with a cup of coffee. The masterclass is ending, you will take away your own dried pasta.

Tvůj hostitel

Zjisti více o hostiteli Paul

Paul

I live in the French Riviera for several years, and work as a chef à domicile in Monaco. I trained at the restaurant Astrance (***) in Paris, and had different experiences, between French, Italian and Japanese cuisines - Hyo Tei (***) in Kyoto, Elsa (*) in Monaco, where I made a lot of pasta ! I will teach you the way we make pasta as well as its by products in Nice and Liguria region, how to use properly the tools and understand the very process of cooking pasta. Eating is certainly the best way to understand and discover a place and its people !

Co je zahrnuto

Jídlo
Barbajuan, tagliolini
Nápoje
Water, beer, coffee
Vybavení
Pasta rolling machine

Kde budeš

We will visit Beausoleil Market, and its old covered market. This is a simple and typical market, that expresses the region and products and food.

Na co je třeba pamatovat

Storno podmínky

Jednotlivé zážitky mohou být zrušeny se zárukou získání finanční náhrady v plné výši do 24 hodin od jejich zakoupení a alespoň 7 dní před začátkem.

Zásady komunikace

Komunikuj vždy přes Airbnb. Z důvodu zabezpečení platby nikdy nepřeváděj peníze ani nekomunikuj mimo webové stránky či aplikaci Airbnb.

Požadavky na hosty

Zúčastnit se může až 10  hostů ve věku 18  a více let. Děti do 2 let mohou přijít v doprovodu rodičů.

Alkohol

Tento zážitek zahrnuje alkohol. Alkohol bude podáván pouze osobám, které dosáhly zákonné věkové hranice pro podávání alkoholu.

Další tipy

As a chef, I will introduce you to artisans, explain history, and techniques of pasta. Food is included, but feel free to buy anything you would like to try in the market !

Zážitky na Airbnb jsou prověřovány z hlediska kvality

Zážitky na Airbnb jsou prověřovány z hlediska kvality

  • Místní znalci

    Pod vedením místních, kteří zbožňují, co dělají a milují místo, kde žijí.

  • Malé skupiny

    Ve skupině s minimem účastníků se nikdy neztratíš v davu.

  • Vysoké standardy

    U každého zážitku kontrolujeme, zda hostům nabízí VIP přístup.

Paul
Pasta, ravioli & barbajuan masterclass
Nový zážitek
1 388 Kč za osobu
Nový zážitek
1 388 Kč za osobu