Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě London Borough of Islington

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě London Borough of Islington

Šéfkuchař

Fusion Indian fine dining by Arup

25 let zkušeností Moje kulinářská cesta zahrnuje západní a indické kuchyně, od Dillí, přes Francii až po Londýn. Mám magisterský titul z hotelového a cateringového managementu a školení v oblasti bezpečnosti potravin. Moje restaurace získala Michelinský talíř na Grand Trunk Road prostřednictvím inovativní indické kuchyně.

Šéfkuchař

Globální chutě a grilování od Seana

15 let zkušeností jsem se staral o vysoce postavené klienty, ale jsem hrdý na pozitivní zpětnou vazbu od hostů. Studovala jsem komerční vaření na Melbourne Polytechnic a absolvovala mistrovský kurz v texaském grilování. Vařeno nad uhlím na slavných trzích Melbournes Queen Vic, které ti nyní přináší odvážnou chuť

Šéfkuchař

Globální chutě a grilování od Seana

15 let zkušeností jsem začal na nočních trzích v Melbourne a nyní nabízím soukromou večeři v Londýně. Studovala jsem Commercial Cookery, Cret 3, na Melbourne Polytechnic. Zajistil/a jsem ubytování pro vzrušující hosty a doručil/a jsem menu na svatby a soukromé akce.

Šéfkuchař

Panasijská fúze od YE

Jsem malajský soukromý šéfkuchař Le Cordon Bleu v Paříži s rozsáhlými kulinářskými zkušenostmi - od kurzů vaření až po catering pro firemní akce a soukromé večírky - do každého jídla přináším profesionální dovednosti a vášeň. Mezi typické pokrmy patří Nasi Lemak, malajské kari kuře, Satay, Mee goreng a různé mořské plody a koláče. Poté, co jsem žil v 6 zemích na 4 kontinentech a cestoval do více než 40 zemí, rád se podělím o své kulinářské znalosti, cestovní příběhy a doporučení pro Londýn i mimo něj. Mluvím anglicky, mandarínsky, kantonsky a malajsky.

Šéfkuchař

Velký Londýn

Čerstvá domácí kuchyně od Ane

7 let zkušeností Moje kulinářské znalosti jsou rozmanité a rafinované, zaměřené na lásku a pospolitost. Studovala jsem gastronomii v Brazílii, v současné době se učím zmrzlinu a více o francouzském pečivu. Pracovala jsem v restauraci s michelinskou hvězdou a zlepšovala své kulinářské dovednosti.

Šéfkuchař

Ochutnávka restaurace šéfkuchaře od Yuzu

13 let zkušeností jsem zdokonalil své dovednosti ve 3 michelinských kuchyních a pomohl jsem spustit 5 restaurací. Pracoval jsem v The Five Fields v Chelsea, Shaun Rankin v Grantley Hall a Bohemia Jersey. Pomohla jsem vytvářet menu v michelinských restauracích.

Všichni šéfkuchaři

Italská a japonská fúze od Massimiliana

15 let zkušeností Vycvičená v Itálii a Londýně, zvládla jsem rozmanité kuchyně a vedla špičkové kuchyňské týmy. Studoval/a jsem kulinářské umění v Itálii a položil/a jsem základy své kariéry. Vedl jsem týmy v nejlepších kuchyních, jako je Roka, vylepšuji své dovednosti a vedení.

Vynikající jídlo pro tvé tělo, mysl i duši

15 let zkušeností Pracuji jako šéfkuchař pro klienty s vysokou čistotou a míchám výživu s kreativitou. Studovala jsem na Leiths School of Food and Wine a vystudovala jsem výživu. Mám magisterský titul v oblasti potravinové politiky, studuji potravinové systémy a udržitelnost.

Klasická jídla a rafinovaná degustační menu od Alana

25 let zkušeností Pracuji v oblasti dobrého jídla, luxusních hotelů a luxusních gastropubů. Mám diplom NVQ Level 3 v oblasti pohostinství a stravování. Pracoval jsem v londýnské kapitole první, kde jsem pomáhal týmu vyhrát michelinskou hvězdu.

Soukromý šéfkuchař v Londýně - čerstvé, barevné vaření

10 let zkušeností Jsem specializovaný šéfkuchař se silným zázemím v soukromých domácnostech a superyachtech. Studoval jsem se pod vedením vynikajících šéfkuchařů a zlepšuji své kulinářské dovednosti. Pracoval/a jsem v soukromých domácnostech a na superyachtech.

Sezónní večeře od Maisie

17 let zkušeností úzce spolupracuji s ekologickými farmami a používám živiny - promyšleně pěstované produkty. Roky praktického tréninku v různých kuchyních zlepšily mé dovednosti. Moje pekárna a restaurace ve východním Londýně oslavuje místní ingredience globální inspirací.

Italská a středomořská dobrá večeře od Giovanniho

11 let zkušeností Mám zkušenosti se šéfkuchařem v michelinských restauracích, luxusních hotelech a soukromých akcích. Trénoval jsem v kvalitních restauracích a michelinských restauracích v Itálii a Velké Británii. Vařil/a jsem pro VIP, generály a dokonce i pro královskou rodinu a také pro luxusní hotelový zážitek.

Římská kuchyně a globální chutě od Graciely

20 let zkušeností Pocházím z rodiny restauratérů a mísím římskou autenticitu a mezinárodní atmosféru. Trénoval jsem ve 12 různých zemích a zdokonaluji své dovednosti v kuchyních nejvyšší úrovně po celém světě. Byl jsem šéfkuchařem anglické vlády a představoval římskou kulinářskou tradici.

Mezinárodní menu od Shalomy

3 roky zkušeností Jsem inovativní šéfkuchař a catering, který vařil pro kulinářské dobroty, jako je Jamie Oliver. Vystudoval/a jsem řízení pohostinství na Univerzitě v Surrey. V roce 2022 jsem vyhrál/a společnost Vegan Catering Company of the Year a mám více než 100 5hvězdičkových hodnocení online.

Jednoduché ingredience, tuny chuti od Panagiotis

11 let zkušeností jsem se naučil v Angler, City Social a Pollen Street Social, všechny s michelinskou hvězdou. Dokončila jsem dvouletý kulinářský program v Řecku, který se věnuje přípravě a pokročilým technikám. Celý rok jsem byl zaměstnancem měsíce v restauraci s michelinskou hvězdou Angler.

Klasická italská menu od Sebastiana

12 let zkušeností Pracuji v renomovaných zařízeních a jako šéfkuchař pro akce a jednotlivce. Získala jsem základní kulinářské dovednosti na Westminster Kingsway College. Neustále vylepšuji své dovednosti, které klienti kuchyně opravdu ocení.

Jez jako rocková hvězda od Mitcha

15 let praxe vařím lahodné jídlo pro hudebníky, jako jsou Metallica, Red Hot Chilli Peppers a Queen. Moje láska k vaření zdravého jídla je inspirována mými rodiči. Byl jsem uveden v The Sunday Times pro svou práci s Metallicou v roce 2024.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu