Přeskočit na obsah
Celý byt

Updated Cozy Mammoth Chalet

Hannah - Uživatelský profil
Hannah

Updated Cozy Mammoth Chalet

1 koupelna
1 koupelna
TO NEJLEPŠÍ V UBYTOVÁNÍ
Výborná lokalita90% hostů z nedávné doby hodnotí tuto lokalitu 5 hvězdičkami.
Zářivě čisté10 nedávných hostů říká, že tento domov byl dokonale čistý.
Samoobslužný proces ubytováníSnadno se ubytuj díky zamykatelné skříňce.

Light & bright updated condo close to Village located in the San Sierra complex! Newly renovated w/ beautiful touches. The condo comes w/ brand new furnishings & a fully stocked kitchen to make meals at home. Easily walk over to the Village to enjoy all the shops & restaurants or hop on the shuttle stop right outside the condo to be on the hill in minutes! The complex has a brand new hot tub just steps away to soak in after a long day of adventuring. You will love this cozy Mammoth getaway!

Vybavení

Wifi
Kuchyň
Parkování na pozemku v ceně
Pracovní plocha pro notebook
Fén
Věšáky

Uspořádání ložnice

Pokoj 1
Společné prostory

Pravidla domu

Nekouřit
Nevhodné pro domácí mazlíčky
Večírky nebo akce zakázány
Čas příjezdu je kdykoliv po 16:00
Odjezd do 10:00
Samoobslužný proces ubytování pomocí uzamykatelná schránka na klíče

Dostupnost

36 hodnocení

Přesnost
Komunikace
Čistota
Lokalita
Příjezd
Hodnota
Carlton - Uživatelský profil
Carlton
září 2018
Clean, cozy and close to town and restaurants. Parking instructions could have been better.
Sharen - Uživatelský profil
Sharen
září 2018
Great location and clean, well-decorated unit!
Holly - Uživatelský profil
Holly
září 2018
Cute condo super close to the village.
Rodrigo - Uživatelský profil
Rodrigo
srpen 2018
Excelente lugar. Muy limpio, acogedor y la mejor ubicación para tomar el shuttle al parque
Jeremy - Uživatelský profil
Jeremy
srpen 2018
What a beautiful place to stay. Close to the village, literally around the corner. Perfect location, quiet and clean. Will stay again!
Josh - Uživatelský profil
Josh
srpen 2018
My wife and I are extremely disappointed with our stay. The review is slightly long but I want potential renters to be fully aware of our experience. First, we arrived in the evening and the place had not been serviced since the prior renters left. This meant linens and towels we…
Hannah - Uživatelský profil
Odpověď od uživatele Hannah:
Hi Josh! We are so sorry it wasn’t cleaned when you arrived. We are a small Airbnb business and on very rare occasions, our maids can miss one when cleaning 10-15 places a day. You had arrived so late at night that we weren’t able to get someone over till the morning. We sent our maids over first thing so that it would be nice and tidy for the rest of your stay. We happily agreed to refund you the cleaning fee and responded right away on that and also let Airbnb know it was ok to process the refund. This can sometimes take a couple of days to go through which is the reason for the delay. This is not our norm and as you can see, we have a lot of great reviews and happy guests!
srpen 2018
Andrew - Uživatelský profil
Andrew
červenec 2018
Great location, right next to the village! Space was very clean and amenities worked out great. We had a great stay!

S hostitelem Hannah

Členem od: Leden 2018
Hannah - Uživatelský profil
36 hodnocení
Hannah podporuje Záruku alespoň minimální mzdy
Lidem, kteří u mě uklízejí, platím částku nad úrovní životního minima. Zjistit více
Index odpovědí: 100%
Rychlost odpovědí: do hodiny
Komunikuj vždy jen přes AirbnbAby byla tvá platba chráněna, nikdy nepřeváděj peníze, ani nekomunikuj mimo webové stránky či aplikaci Airbnb.

Sousedství

Chceš-li použít kalendář a vybrat datum, zmáčkni šipku dolů. Klávesové zkratky pro změnu termínů se ti objeví po zmáčknutí klávesy otazníku.

Příjezd

Chceš-li použít kalendář a vybrat datum, zmáčkni šipku dolů. Klávesové zkratky pro změnu termínů se ti objeví po zmáčknutí klávesy otazníku.

Odjezd
Zatím ti nebude nic účtováno

Similar listings

Co se dá dělat v okolí tohoto domova