
Výroba sushi od Kazukiho
Učím tradiční techniky výroby sushi, jako je nigiri, váleček bitevních lodí a ruční role.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Shinjuku City
Místo poskytnutí služby: Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Kazuki zprávu.
Moje kvalifikace
8 let zkušeností
Začal jsem v sushi restauraci před 25 lety a učil jsem více než 6 000 studentů.
Učil/a 6 000 studentů
Za posledních 8 let jsem ubytoval a učil sushi pro tisíce studentů.
Učil/a se z let praxe
Byl jsem vyškolen v tradičních metodách v restauraci, která je stará více než 100 let.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
4.94, 1 841 recenzí
Zobrazeno 0 položek z 0
Kam se máš dostavit
Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Prefektura Tokio 160-0007
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 7 let, až pro celkem 6 hostů
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
Žádné volné termíny
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?