Francouzská gastronomie s Françoisem

Francouzská terroir kuchyně obohacená exotickými příchutěmi, jako je Yuzu a timutský pepř.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Lyon
Místo poskytnutí služby: u tebe doma

Sezónní menu

2 438 Kč 
Minimálně 14 627 Kč za rezervaci
Gurmánské menu v 5 krocích Chléb je v ceně a jídla si můžeš vzít s sebou Aperitivy/předkrmy První vchod Pstruhové tartare pana Murgata s citronovou trávou / borákovým coulis / toastovým kváskovým chlebem Druhý vchod Vepřová pluma Ardèche / zelené kari / redukce z granátového jablka Nádobí Mořský čert / humří bisque / kandovaný pórek Dezert Čokoládový mousse Grand Cru „Nativo“ / domácí vanilková zmrzlina Malé madeleiny a financiers upečené na objednávku

Menu pro probuzení smyslů

3 170 Kč 
Minimálně 14 627 Kč za rezervaci
Gurmánské menu v 6 krocích Chléb je v ceně a jídla si můžeš vzít s sebou Aperitivy/předkrmy Vchod Karpaccio z hřebenatky / nakládaná zelenina První chod Perfektní vejce s houskami / bramborovou pěnou / domácími hranolky Druhé chod Ryby chycené na vlasce / redukovaný fumet / malá zelenina Sýry 3 farmářské sýry / med z mé vlastní produkce Dezert „Etrez“ tvarohový obláček / směs sezónního ovoce / domácí granola Malé madeleiny a financiers upečené na objednávku

Gastronomické menu

4 145 Kč 
Minimálně 14 627 Kč za rezervaci
Gurmánské menu v 7 krocích Chléb je v ceně a v případě potřeby si můžeš přinést i další jídlo. Aperitivy/předkrmy První vchod Carpaccio z mořského okouna Druhý vchod Hovězí svíčková tataki První chod Hřebenatky / bílá máslová omáčka / zelenina Druhé chod Telecí svíčková / hřiby / bramborový milfeuille Fromage brillat savarin s lanýžem Dezert Citrusový nage s příchutí máty / pomerančová granita Madeleiny a financiers

Služba komorníka

6 095 Kč 
Služba komorníka pro kompletní zážitek z gurmánské restaurace u vás doma.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli François zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
20 let zkušeností
Vyučil se u Paula Bocuse a pracoval v restauracích s hvězdičkami po celé Evropě.
Vařil pro prezidenty a hvězdy
Pracoval v restauracích Georges V a Michel Rostang, kde se naučil připravovat rafinovanou francouzskou kuchyni.
Absolvent školy Paul Bocuse
Naučil se vařit na Institutu Paula Bocuse a zdokonaloval své dovednosti v nejlepších kuchyních.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Lyon a Annecy. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Můžeš taky přijít za mnou: 69007, Lyon, Francie

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let, až pro celkem 100 hostů

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 1 hodinu před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

François hostí jako firma

Má na starost tuto službu.
6 095 Kč 
Bezplatné zrušení rezervace

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?

Francouzská gastronomie s Françoisem

Francouzská terroir kuchyně obohacená exotickými příchutěmi, jako je Yuzu a timutský pepř.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Lyon
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
6 095 Kč 
Bezplatné zrušení rezervace

Sezónní menu

2 438 Kč 
Minimálně 14 627 Kč za rezervaci
Gurmánské menu v 5 krocích Chléb je v ceně a jídla si můžeš vzít s sebou Aperitivy/předkrmy První vchod Pstruhové tartare pana Murgata s citronovou trávou / borákovým coulis / toastovým kváskovým chlebem Druhý vchod Vepřová pluma Ardèche / zelené kari / redukce z granátového jablka Nádobí Mořský čert / humří bisque / kandovaný pórek Dezert Čokoládový mousse Grand Cru „Nativo“ / domácí vanilková zmrzlina Malé madeleiny a financiers upečené na objednávku

Menu pro probuzení smyslů

3 170 Kč 
Minimálně 14 627 Kč za rezervaci
Gurmánské menu v 6 krocích Chléb je v ceně a jídla si můžeš vzít s sebou Aperitivy/předkrmy Vchod Karpaccio z hřebenatky / nakládaná zelenina První chod Perfektní vejce s houskami / bramborovou pěnou / domácími hranolky Druhé chod Ryby chycené na vlasce / redukovaný fumet / malá zelenina Sýry 3 farmářské sýry / med z mé vlastní produkce Dezert „Etrez“ tvarohový obláček / směs sezónního ovoce / domácí granola Malé madeleiny a financiers upečené na objednávku

Gastronomické menu

4 145 Kč 
Minimálně 14 627 Kč za rezervaci
Gurmánské menu v 7 krocích Chléb je v ceně a v případě potřeby si můžeš přinést i další jídlo. Aperitivy/předkrmy První vchod Carpaccio z mořského okouna Druhý vchod Hovězí svíčková tataki První chod Hřebenatky / bílá máslová omáčka / zelenina Druhé chod Telecí svíčková / hřiby / bramborový milfeuille Fromage brillat savarin s lanýžem Dezert Citrusový nage s příchutí máty / pomerančová granita Madeleiny a financiers

Služba komorníka

6 095 Kč 
Služba komorníka pro kompletní zážitek z gurmánské restaurace u vás doma.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli François zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
20 let zkušeností
Vyučil se u Paula Bocuse a pracoval v restauracích s hvězdičkami po celé Evropě.
Vařil pro prezidenty a hvězdy
Pracoval v restauracích Georges V a Michel Rostang, kde se naučil připravovat rafinovanou francouzskou kuchyni.
Absolvent školy Paul Bocuse
Naučil se vařit na Institutu Paula Bocuse a zdokonaloval své dovednosti v nejlepších kuchyních.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Lyon a Annecy. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Můžeš taky přijít za mnou: 69007, Lyon, Francie

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let, až pro celkem 100 hostů

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 1 hodinu před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

François hostí jako firma

Má na starost tuto službu.

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?