Francouzská gastronomie s Françoisem
Francouzská terroir kuchyně obohacená exotickými příchutěmi, jako je Yuzu a timutský pepř.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Lyon
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Sezónní menu
2 438 Kč
Minimálně 14 627 Kč za rezervaci
Gurmánské menu v 5 krocích
Chléb je v ceně a jídla si můžeš vzít s sebou
Aperitivy/předkrmy
První vchod
Pstruhové tartare pana Murgata s citronovou trávou / borákovým coulis / toastovým kváskovým chlebem
Druhý vchod
Vepřová pluma Ardèche / zelené kari / redukce z granátového jablka
Nádobí
Mořský čert / humří bisque / kandovaný pórek
Dezert
Čokoládový mousse Grand Cru „Nativo“ / domácí vanilková zmrzlina
Malé madeleiny a financiers upečené na objednávku
Menu pro probuzení smyslů
3 170 Kč
Minimálně 14 627 Kč za rezervaci
Gurmánské menu v 6 krocích
Chléb je v ceně a jídla si můžeš vzít s sebou
Aperitivy/předkrmy
Vchod
Karpaccio z hřebenatky / nakládaná zelenina
První chod
Perfektní vejce s houskami / bramborovou pěnou / domácími hranolky
Druhé chod
Ryby chycené na vlasce / redukovaný fumet / malá zelenina
Sýry
3 farmářské sýry / med z mé vlastní produkce
Dezert
„Etrez“ tvarohový obláček / směs sezónního ovoce / domácí granola
Malé madeleiny a financiers upečené na objednávku
Gastronomické menu
4 145 Kč
Minimálně 14 627 Kč za rezervaci
Gurmánské menu v 7 krocích
Chléb je v ceně a v případě potřeby si můžeš přinést i další jídlo.
Aperitivy/předkrmy
První vchod
Carpaccio z mořského okouna
Druhý vchod
Hovězí svíčková tataki
První chod
Hřebenatky / bílá máslová omáčka / zelenina
Druhé chod
Telecí svíčková / hřiby / bramborový milfeuille
Fromage
brillat savarin s lanýžem
Dezert
Citrusový nage s příchutí máty / pomerančová granita
Madeleiny a financiers
Služba komorníka
6 095 Kč
Služba komorníka pro kompletní zážitek z gurmánské restaurace u vás doma.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli François zprávu.
Moje kvalifikace
20 let zkušeností
Vyučil se u Paula Bocuse a pracoval v restauracích s hvězdičkami po celé Evropě.
Vařil pro prezidenty a hvězdy
Pracoval v restauracích Georges V a Michel Rostang, kde se naučil připravovat rafinovanou francouzskou kuchyni.
Absolvent školy Paul Bocuse
Naučil se vařit na Institutu Paula Bocuse a zdokonaloval své dovednosti v nejlepších kuchyních.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Lyon a Annecy. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Můžeš taky přijít za mnou:
69007, Lyon, Francie
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let, až pro celkem 100 hostů
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 1 hodinu před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
François hostí jako firma
Má na starost tuto službu.
6 095 Kč
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?





