Kreolská a středomořská kuchyně od Leyly
Pracuji s místními producenty a kořením pro zajištění chuti a kvality.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Cagnes-sur-Mer
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Vychutnejte si farandolu
244 Kč 244 Kč za hosta
Vychutnejte si kokosový koláč a ananasový tartar se starým rumem při ochutnávce typických ostrovních dezertů.
Kouzlo kreolského talíře
365 Kč 365 Kč za hosta
Vychutnejte si svěžest 2 rybích koblih, 2 samus s zeleninou, 2 kuřecích koblih s kombavou, 2 pikantních bonbonů a zeleninového achardu.
Ponořte se do ostrovního bufetu
487 Kč 487 Kč za hosta
Vydejte se na kulinářskou cestu, která se skládá ze zeleninových samos, tresek, sladkých brambor a uzeného kuřete, mini smaženého kuřete se zelenou omáčkou a mini sendvičů s kari a tuňákem.
Fameux rougail saucisses reunion (klobásová omáčka)
608 Kč 608 Kč za hosta
Proměňte neformální večeři s kuřecím colombo nebo klobásovým rougaiem. Zdůrazněte chutě Indického oceánu a Středozemního moře.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Leyla zprávu.
Moje kvalifikace
20 let zkušeností
Pracoval jsem jako osobní kuchař v domácnosti a na jachtách.
Bývalý šéf Alaina Prosta
Byla jsem soukromou šéfkuchařkou Alaina Prosta po dobu 2 let.
Specializuje se na kreolskou kuchyni
Zdokonalil jsem své umění v kreolské a středomořské kuchyni.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Cagnes-sur-Mer. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Můžeš taky přijít za mnou:
06100, Nice, Francie
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 21 let, až pro celkem 10 hostů
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
Leyla hostí jako jednotlivec
Má na starost tuto službu.
Žádné volné termíny
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?





