Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Bayonne

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Afro-karibská domácí kuchyně od Olusholy

Pracoval/a jsem v nejlepších newyorských restauracích, včetně Red Rooster, Food52 a The Kitchn.

Dobrodružné a udržitelné jídlo s Isabel

Jsem vášnivý šéfkuchař, který se věnuje místnímu jídlu, udržitelnosti a radostnému venkovnímu vaření.

Autentická italská kuchyně s Francescem

Jsem šéfkuchař a hudebník z Modeny v Itálii.

Interaktivní a wellness kuchyně od Marca

Přináším kreativitu a chuť do zdravé kuchyně.

Smyslné jídlo od šéfkuchaře Toniho

Jsem jen kuchař, který maluje mistrovské dílo. Kuchyně? Moje studio. Tvůj stůl? Moje galerie. „Snažím se inspirovat“ ostatní, aby vyzkoušeli různé koncepty populárních jídel; dát jim #ToniTwist, pokud chcete.

Chutě z cest po světě s Natacha

Odborník na původní, moderní americkou a francouzskou kuchyni a kulturní kulinářské výlety.

Večeře na úrovni Michelin s Nicholasem

Udržitelně propojuji klasické francouzské, asijské a nové americké vlivy a vytvářím elegantní jídla.

Odvážné světové chutě s Oscarem

Od kvalitních jídel až po rychlé občerstvení, od veganských až po syrové pokrmy, s kreativitou přijímám každý styl.

Večeře ve stylu východního pobřeží s Lalou

Míchám odvážné chutě LA s karibským teplem a sofistikovaností NYC a vytvářím jedinečná jídla.

Sezónní gurmánské jídlo od Coryho

Řada různých jídel s více chody navržených tak, aby představila širokou škálu chutí.

Jižanská duše se setkává s wellnessem podle Yvette

Kombinuji jižanský komfort a moderní wellness prostřednictvím bio surovin z místních zdrojů.

Třikrát více chutí od Nika

Spojuji lidi prostřednictvím své mexické, americké a italské kuchyně.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu