
Airbnb Služby
Šéfkuchaři v lokalitě Fredericksburg
Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.
Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Fredericksburg

Šéfkuchař
San Marcos
Modern Texas Fire by Chef Van Dorn
10 let zkušeností jsem vařil v respektovaných kuchyních v Austinu a vedl/a jsem akce předtím, než jsem nabídl/a soukromou večeři. Trénoval jsem na Leiths School of Food and Wine a mám certifikaci 1. úrovně someliéra. Jsem první Texasan, který vystudoval Leiths School of Food and Wine v Londýně.

Šéfkuchař
Francouzská a středomořská kuchyně od Kathryn
11 let zkušeností Specializuji se na slanou francouzskou kuchyni s italskými a dalšími evropskými vlivy. Studovala jsem na Kalifornské kulinářské akademii. I bring fine dining to guests's tables with a individual flair.

Šéfkuchař
Boerne
Sezónní a udržitelné pokrmy od Jareda
Jaredovy odborné znalosti pokrývají různé kuchyně, ale má zvláštní afinitu pro začlenění místních a udržitelných ingrediencí do svých menu. Tento závazek ke kvalitě a udržitelnosti se odráží v jeho využívání texaského hovězího masa a sezónních produktů, což zajišťuje, že každé jídlo je nejen chutné, ale také zodpovědně. Šéfkuchař Jared, známý svou charismatickou osobností a pečlivým důrazem na detail, vyniká při vytváření personalizovaných kulinářských dobrodružství pro své klienty. Ať už se jedná o intimní večírek, velkolepou oslavu nebo firemní událost, vnáší do každé příležitosti jedinečný nádech, zanechává hostům trvalé vzpomínky a nově nalezené uznání za dobré jídlo. Kromě své kulinářské zdatnosti je Jared silným zastáncem komunity a spolupráce.

Šéfkuchař
Farm-to-table Hill Country dining by Chef Marvin
35 let zkušeností jsem začal ve francouzských kuchyních v Denveru, Aspenu a Vailu, než jsem se usadil v Texas Hill Country. Trénoval jsem v The Normandy Restaurant Français v Denveru, CO. Pracoval jsem ve známé kavárně Hill Top Cafe ve Fredericksburgu v Texasu.
Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo
Místní profesionálové
Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu
Pečlivě vybrané z hlediska kvality
Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností
Historie dokonalosti
Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu