Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Manchaca

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Manchaca

Šéfkuchař

Zážitek Cedric Frazier

Šéfkuchař

Austin

Středomořská, mexická a další od Collina

15 let zkušeností Od rychlého neformálního jídla přes dobré jídlo a grilování až po pekárny, pracoval jsem po celém Austinu. Své dovednosti jsem si zaostřila prostřednictvím profesionálních kurzů vaření. Poté, co jsem začala jako kuchařka v 15 letech, jsem získala zkušenosti s cateringem a stala se šéfkuchařem.

Šéfkuchař

Austin

Večeře od Artura

16 let zkušeností Jsem šéfkuchař, který se specializuje na přesnost dobrého jídla do domácí kuchyně. Studovala jsem v Le Cordon Bleu v Paříži v kuchyni a pâtisserie a získala jsem Le Grand Diplôme. Šéfkuchař Viet Pham mě mentoroval a zlepšoval své kulinářské dovednosti a preciznost.

Šéfkuchař

Next level farm-to-table by Courtney

5 let zkušeností jsem spravoval/a restaurace, vytvořil/a menu a vedl/a firemní školení. Jsem vyškolen/a v kulinářské pohostinnosti, vývoji jídelních lístků a vaření zaměřeného na výživu. Pomáhala jsem klientům léčit se prostřednictvím jídla a získala uznání za sezónní kulinářské vzdělávání.

Šéfkuchař

Austin

Mabuhay, Austine! S šéfkuchařem Danem

14 let zkušeností jsem pracoval v zákulisí kuchařek YouTuber Joshuy Weissmana. I apprenticed at The Broadmoor Hotel and Resort in Colorado Springs I won the Adobo Throwdown in San Antonio, Texas.

Šéfkuchař

Turecká-blend kuchyně od Salihu

10 let zkušeností Nejvíc mě baví začlenit své turecké dědictví do pokrmů, které servíruji. Procestoval/a jsem 130 zemí, zatímco jsem pracoval/a na výletních lodích. Vytvářím menu, která respektují alergie a náboženskou stravu, jako je košer, Halal a Jain.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu