
Airbnb Služby
Šéfkuchaři v lokalitě Plainview
Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.
Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Plainview

Šéfkuchař
Nashville
Gril v texaském stylu od Stuarta
16 let zkušeností přináším na každém talíři desítky let tradice, řemeslného zpracování a odvážné chutě. Vystudoval/a jsem na Tennessee State University. Nashville Hidden Gems and other outlets have covered my food creations.

Šéfkuchař
Zdravé dobré jídlo od Mary Luuové
5 let zkušeností Jsem soukromý šéfkuchař, vývojář receptů a someliér, který se specializuje na jídlo zaměřené na zdraví. Navštěvovala jsem kulinářskou školu v New Yorku a vycvičila jsem u Masa Takayamy a Davida Bouleyho. Pracoval/a jsem v michelinských restauracích v New Yorku.

Šéfkuchař
Louisville
Derby bourbon brunch by Tammy
Miluji vaření a zábavu! Jako majitel jednoho z nejoblíbenějších míst s AirBNB v Louisville, Captain's Cabin Bed & Breakfast, poskytuji každému hostu gurmánskou snídani a nóbl zážitek. V roce 2018 jsem vydal svou první kuchařku Captain's Cabin Favorite Recipes. Jakmile AirBNB iniciovala zážitky s AirBNB, začala jsem nabízet kurz vaření s bourbonem a kurzy výroby mýdla a Sudzy Fun, které se ukázaly být velmi oblíbené u návštěvníků i místních obyvatel. Jedná se o nejoblíbenější zážitky v regionu. Derby Brunch je sezónní favorit.

Šéfkuchař
Globální chutě a jižanské pohodlí od Zackiho
37 let zkušeností Mám zkušenosti jako šéfkuchař restaurace, osobní šéfkuchař, restauratér a stylista. Studovala jsem na Epicurean Cooking School a Ma Cuisine Cooking School u Jonathana Waxmana. Založila jsem Zacki's Culinary Creations a provozovala restauraci s hodnocením Zagat.

Šéfkuchař
Odenton
Karibská fúze od Kennetha
17 let zkušeností Jsem známý jako vousatý šéfkuchař a moje vášeň a charisma jsou v mém jídle. Studoval/a jsem kulinářské umění na The Art Institute ve Washingtonu a vařil/a jsem v nejlepších restauracích. Byl jsem osobním šéfkuchařem na první prezidentské inauguraci Baracka Obamy.

Šéfkuchař
Chesapeake
Divine dining by Dessy
8 let zkušeností provozuji vlastní firmu Ohso Royal Cuisines, kde se zaměřuji na poskytování luxusního stravování. Studovala jsem operační management na Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Sloužil jsem VIP klientům a byl jsem soutěžící v soutěži oblíbených šéfkuchařů šéfkuchaře šéfkuchaře Carly.
Všichni šéfkuchaři

Rafinovaná italská a středomořská večeře od Seana
16 let zkušeností Jsem šéfkuchař, který pracoval v managementu v restauracích na nábřeží a soukromých klubech. Trénoval jsem v prvotřídních restauracích a soukromých klubech, kde jsem ovládal italskou kuchyni. Podařilo se mi proměnit svou vášeň pro jídlo v kariéru v kulinářském managementu.

Francouzská a italská kuchyně od šéfkuchaře Lorenza
15 let zkušeností Jako soukromý šéfkuchař jsem vařil pro hosty celebrit a necelebrity po celém světě. Studovala jsem na celosvětově uznávané kulinářské umělecké škole v Paříži. Byl jsem najat na vaření pro hvězdného sportovce před jeho draftem v NBA.

Tříchodové jídlo od Janeishy
8 let zkušeností, které jsem absolvoval/a na nejlepších festivalech jídla a spustil/a jsem svíčky Culinary Scents. Jsem ostřílený soukromý šéfkuchař, který pracoval na ranní show Rickeyho Smileyho. Soutěžila jsem v Food Network Canada a představila své kulinářské dovednosti na národní scéně.

Rafinované jižanské pokrmy od Soli
Ahoj, jmenuji se Kim a jsem tvůj recepční. Jakmile provedeš rezervaci, pomůžu ti s nastavením rezervace a spojím tě s šéfkuchařem Byronem! Vždy se mě neváhej zeptat na cokoliv! Šéfkuchař Soli má kreativní a organizovaná menu, která se provádí s jemností. Zvrácené a vylepšené komfortní jídlo. Nech ji přijet a trochu se uvolnit. Tví hosté zažijí nezapomenutelný zážitek. Vaření s vášní a světlem, abys pokaždé přinesl/a jedinečný zážitek. Je kulinářským institutem absolventky ve Virginii v roce 2011 a má přidružený titul z kulinářského umění a vědy.

Michelinské jídlo od Juana
20 let zkušeností S tréninkem z Buenos Aires do Francie přináším jídlo kreativitu a globální nádech. Trénoval jsem v Le Cordon Bleu a zdokonaluji své dovednosti ve francouzské gastronomii. Strávil jsem 20 let vlastněním prvotřídních argentinských akcí.

Haute cuisine & Colombian fusion by Jose Luis
10 let zkušeností Snažím se vyprávět příběhy prostřednictvím chutí a přesného přístupu, který je zakořeněn v umění. Své dovednosti jsem zdokonalil v kulinářském institutu v Barceloně. Dozvěděl jsem se od proslulého šéfkuchaře, který vyhrál 21. sezónu nejlepší šéfkuchaře.
Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo
Místní profesionálové
Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu
Pečlivě vybrané z hlediska kvality
Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností
Historie dokonalosti
Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu