Jak zdůraznit své odborné znalosti
Hosté ocení, když jim hostitel nabídne svěží pohled na věc a pomůže jim naučit se něco nového. Podělte se o své zkušenosti a znalosti, aby byl váš zážitek výjimečným.
Osobní sdílení
Spojení s hosty prohlubuje důvěru a pomáhá jim lépe porozumět tomu, čím zážitek obohacujete.
- Buďte jiní. Při komunikaci s hosty uveďte podrobnosti, kterými obhájíte svoji kvalifikovanost.
- Využijte kouzlo příběhů. Naplánujte aktivity, které podtrhnou vaše zkušenosti a znalosti a přinesou autentické okamžiky, na které budou hosté vzpomínat.
Debora, která ve svém domě v Římě pořádá kurzy vaření, představuje své certifikáty someliérky a šéfkuchařky, aby povzbudila hosty k pokládání otázek. Na zdi má také zarámovanou fotku své babičky, která předávala rodinné tradice. „Podělíme se o její příběhy a recepty,“ říká. „Hodnocení se nevztahují jenom na jídlo, ale i na to, jak si to vaše skupina užila.“
Sdílení v aplikaci
Sekce předností hostitele u nabídky podtrhuje vaši důvěryhodnost a dokládá kvalitu zážitku, který poskytujete. Nebojte se jít do detailů, abyste se ještě více odlišili, a aktualizujte si je pokaždé, když získáte nějaké nové projevy chvály.
- Krátce se představte. Bude to sloužit jako sebeprezentace a nabídka vašeho jedinečného pohledu na věc.
- Popište svou kvalifikovanost. Vaše osvědčení, včetně dosažených titulů a certifikací, podpoří prezentované dovednosti.
- Pochlubte se svou reputací. Vyznamenání, ocenění a zmínky v médiích posílí vaši kvalifikovanost v očích zákazníků.
Například Jib, která hostí kurz vaření v Bangkoku, uvádí, že dříve publikovala články o gastronomii. Teresa, která v Lisabonu pořádá kurz ochutnávky vín, píše, že je someliérkou a certifikovanou školitelkou v oblasti portského vína. A Tommaso, který nabízí pěší prohlídku za uměním v Římě, zmiňuje, že je multidisciplinárním umělcem, který vystavoval na ikonických místech, jako je Fondazione Pastificio Cerere.
Všichni hostitelé, fotky a podrobnosti nabídky musí splňovat standardy a požadavky na Airbnb Zážitky.
Informace obsažené v tomto článku se mohly od jeho zveřejnění změnit.