
Airbnb Služby
Šéfkuchaři v lokalitě Richmond
Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.
Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Richmond

Šéfkuchař
Ekologické hostiny z farmy na stůl od Loveny
15 let zkušeností provozuji tři úspěšné kavárny Indigo Age Café a učím vegetariánskou a zdravou kuchyni. Studoval/a jsem na Real Raw Food Institute a Living Light Institute. Byl/a jsem uveden/a v časopise Plant Based Foodie Vancouver a Impact Magazine.

Šéfkuchař
Vancouver
Luxusní kulinářské hostiny od Allena
Jsem michelinský vyškolený šéfkuchař s rozsáhlými zkušenostmi, včetně vaření v Buckinghamském paláci pro královnu Alžbětu II. Mám diplom pro správu kuchyně z Londýna ve Velké Británii a kvalifikaci NVQ Level 3 na kulinářské škole v Londýně

Šéfkuchař
Sezónní italská kuchyně od Mariany
18 let zkušeností Vyrůstal jsem v blízkosti moře a naučil jsem se milovat chuť čerstvých, udržitelných surovin. Naučila jsem se vařit od své matky, šéfkuchaře, sledovat její přesnost a respekt k chuti. Čerstvé těstoviny a chléb jsou mou vášní a zaměřuji se na bio a rostlinné pokrmy.

Šéfkuchař
Pobřežní kuchyně od Ryana
25 let zkušeností Specializuji se na to nejlepší z kulinářských zážitků v Britské Kolumbii. Mám kulinářský titul z Kulinářské školy Debrulle. Vytvářím zážitky pro královské rodiny a vysoce postavené klienty po celé Britské Kolumbii.

Šéfkuchař
Místní kuchyně od Tusharu
15 let zkušeností Mám silnou vášeň pro vaření a mám dlouholeté zkušenosti s dobrým jídlem. Studovala jsem na Niagarské vysoké škole, jedné z nejlepších kulinářských škol v Kanadě. Pracoval jsem v Botanist a Hawksworth, dvou nejuznávanějších restauracích v Kanadě.

Šéfkuchař
Moderní a indické chutě od Tushara
10 let zkušeností vytvářím moderní a indickou kuchyni s vášní a oddaností. Studovala jsem kulinářský management na Niagara College a trénuji u znalých šéfkuchařů. Pracoval jsem v renomovaných restauracích jako Hawksworth a Botanist.
Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo
Místní profesionálové
Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu
Pečlivě vybrané z hlediska kvality
Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností
Historie dokonalosti
Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu