Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Seminole

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Catering v Louisianě od Nolavore

Šéfkuchař a cateringový manažer z New Orleans s 25 letou praxí. Dříve vařil na obou pobřežích USA, v Evropě a Asii. Nolavore se specializuje na využívání místních produktů, masa a mořských plodů k vytváření mezinárodních chutí.

Kulinářské oslavy od Stefa

Jsem dlouholetý šéfkuchař v restauracích a hotelu, který spolupracoval se superhvězdami Food Network.

Kreativní globální kuchyně s Jasonem

Vytvářím pokrmy ze všech kulinářských stylů, od korejské fúze až po jižanskou klasiku.

Turecká kuchyně od Saliha

Jako certifikovaný someliér, který navštívil 130 zemí, nabízím možnosti košer a halal.

Vaření se soukromým šéfkuchařem

Nauč se připravit uzená žebra a bůček a pak si vychutnej lahodné jídlo s přílohami. Nauč se připravovat dokonalé steaky Wagyu/Tomahawks

Z farmy na stůl s Amandou

Připravuji jídla ze sezónních surovin pro intimní i velká setkání.

Večeře s šéfkuchařem od OurCheff

Přináším nezapomenutelné kulinářské zážitky na míru náročným klientům.

Soukromá večeře se šéfkuchařem Mackem.

Vytvářím speciální kulinářské zážitky s fúzí francouzských, nigerijských a asijských chutí.

Šéfkuchařka Melissa

Vytvářím nezapomenutelné soukromé kulinářské zážitky s globálně inspirovanými menu, sezónními surovinami a rafinovanou prezentací, která dodává každému jídlu osobitý butikový nádech.

Ručně připravované pokrmy od Mayi

Přináším kulinářské umění a odborné znalosti v oblasti pohostinství na vaše soukromé akce a jídla.

Havajská regionální kuchyně s Juanem

Moje vaření využívá čerstvé místní suroviny a divočinu.

Jídlo z farmy na stůl na další úrovni s Courtney

Vytvářím intimní, sezónní kulinářské zážitky se zaměřením na propojení a výživu.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu