Hostina na živém ohni od šéfkuchaře G

Vytvářím pohlcující kulinářské zážitky, které kombinují tradici, oheň a chutě argentinského asada a pomalého vaření na otevřeném ohni.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Asheville
Místo poskytnutí služby: u tebe doma

Tradiční grilování

3 124 Kč 
Minimálně 10 412 Kč za rezervaci
Tradiční asado ve stylu gaucho přináší esenci argentinského grilování na tvůj stůl. Ribeye na dřevěném uhlí Uzený hořčičný steak Vepřová žebra s železným křížem Kuře na grilu ve stylu asado Zelenina teriyaki restovaná na uhlících Batáty „Al Rescoldo“ Jedinečný salát Caesar

Kompletní zážitek z asada

3 541 Kč 
Minimálně 10 412 Kč za rezervaci
Zažij pravé argentinské asado s čerstvými sezónními produkty. Rodinná hostina all-inclusive: Předkrmy Choripán Sliders Uzené kousky Portobella a brie Hřebenatky zabalené do prosciutta První kurz Patagonský salát ze sklizně Hlavní chod Ribeye na dřevěném uhlí Uzený hořčičný steak Vepřová žebra s železným křížem Kuře na grilu ve stylu asado Zelenina teriyaki restovaná na uhlících Batáty „Al Rescoldo“ Dezert Bourbonový čokoládový brownie od Fuegose

Z moře na gril

3 541 Kč 
Minimálně 10 412 Kč za rezervaci
Krevety, hřebenatky, ústřice, losos, zlatořitka, chňapal a chobotnice. Vše ve stylu gaucho na našem grilu s otevřeným ohněm.

Menu s 10 chody připravovanými na živo

3 749 Kč 
Minimálně 18 742 Kč za rezervaci
První chod: Ustřice Ember-Kissed Druhé jídlo: Provoleta a la Parrilla Třetí chod: salát ze sklizně Čtvrtý chod: „A la Llama“ Carolina Trout Pátý chod: Medailon z uzené polenty Šestý chod: „A la Cruz“ panenka ze zadních žeber Sedmé chod: Grilovaná kuřecí křidélka Osmý chod: 24hodinový filet mignon v suchém nálevu Devátý chod: Sezónní kořenová a révová zelenina Dezert: tradiční flan se smetanou a čerstvými lesními plody
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Guillermo zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
16 let zkušeností
Téměř 20 let praxe jako profesionální šéfkuchař na otevřeném ohniště.
Kariérní úspěch
Majitel a hlavní šéfkuchař argentinské grilovny a restaurace Las Piedras, již více než 15 let.
Vzdělání a školení
Narodil jsem se a vyrostl v Buenos Aires a tajemství vaření na ohni jsem se naučil od svého dědečka.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

5.0 z 5 hvězdiček, z 2 hodnocení

Zobrazeno 0 položek z 0

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Asheville, Candler a Canton. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let, až pro celkem 20 hostů

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
3 541 Kč 
Minimálně 10 412 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?

Hostina na živém ohni od šéfkuchaře G

Vytvářím pohlcující kulinářské zážitky, které kombinují tradici, oheň a chutě argentinského asada a pomalého vaření na otevřeném ohni.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Asheville
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
3 541 Kč 
Minimálně 10 412 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace

Tradiční grilování

3 124 Kč 
Minimálně 10 412 Kč za rezervaci
Tradiční asado ve stylu gaucho přináší esenci argentinského grilování na tvůj stůl. Ribeye na dřevěném uhlí Uzený hořčičný steak Vepřová žebra s železným křížem Kuře na grilu ve stylu asado Zelenina teriyaki restovaná na uhlících Batáty „Al Rescoldo“ Jedinečný salát Caesar

Kompletní zážitek z asada

3 541 Kč 
Minimálně 10 412 Kč za rezervaci
Zažij pravé argentinské asado s čerstvými sezónními produkty. Rodinná hostina all-inclusive: Předkrmy Choripán Sliders Uzené kousky Portobella a brie Hřebenatky zabalené do prosciutta První kurz Patagonský salát ze sklizně Hlavní chod Ribeye na dřevěném uhlí Uzený hořčičný steak Vepřová žebra s železným křížem Kuře na grilu ve stylu asado Zelenina teriyaki restovaná na uhlících Batáty „Al Rescoldo“ Dezert Bourbonový čokoládový brownie od Fuegose

Z moře na gril

3 541 Kč 
Minimálně 10 412 Kč za rezervaci
Krevety, hřebenatky, ústřice, losos, zlatořitka, chňapal a chobotnice. Vše ve stylu gaucho na našem grilu s otevřeným ohněm.

Menu s 10 chody připravovanými na živo

3 749 Kč 
Minimálně 18 742 Kč za rezervaci
První chod: Ustřice Ember-Kissed Druhé jídlo: Provoleta a la Parrilla Třetí chod: salát ze sklizně Čtvrtý chod: „A la Llama“ Carolina Trout Pátý chod: Medailon z uzené polenty Šestý chod: „A la Cruz“ panenka ze zadních žeber Sedmé chod: Grilovaná kuřecí křidélka Osmý chod: 24hodinový filet mignon v suchém nálevu Devátý chod: Sezónní kořenová a révová zelenina Dezert: tradiční flan se smetanou a čerstvými lesními plody
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Guillermo zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
16 let zkušeností
Téměř 20 let praxe jako profesionální šéfkuchař na otevřeném ohniště.
Kariérní úspěch
Majitel a hlavní šéfkuchař argentinské grilovny a restaurace Las Piedras, již více než 15 let.
Vzdělání a školení
Narodil jsem se a vyrostl v Buenos Aires a tajemství vaření na ohni jsem se naučil od svého dědečka.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

5.0 z 5 hvězdiček, z 2 hodnocení

Zobrazeno 0 položek z 0

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Asheville, Candler a Canton. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let, až pro celkem 20 hostů

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?