Jihoamerická fúze od Ricarda

Jako Brazilec, který vyrůstal na domácích italských pokrmech, mám ve své kuchyni obě tyto vlivy.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Culver City
Místo poskytnutí služby: u tebe doma

Jihoamerická oslava

3 876 Kč za hosta
Dopřej si menu se 4 chody, které vyzdvihuje odvážné a rozmanité kulinářské tradice Jižní Ameriky s kalifornským šarmem. Mezi předkrmy patří chile-relleno a palta reina (slaný kuřecí salát na polovině avokáda). Mezi první chody patří ceviche a anticuchos (hovězí nebo kuřecí na špejli). Jako hlavní chody si můžeš pochutnat na kuřecí nebo hovězí milanesa a kuřeti v zelené salse. Dulce de leche a brigadeiro jsou příklady dezertů.

Sezónní hostina v Kalifornii

4 190 Kč za hosta
Vychutnej si menu se 4 chody inspirované kalifornskou hojností čerstvé zeleniny a ovoce. Mezi předkrmy a předkrmy z farmy na stůl patří pečené hrozny a brie na crostini a chlazená polévka ze sladké kukuřice s koriandrem a limetkou. Mezi hlavní možnosti patří pečený skalní okoun s pečenou sezónní zeleninou a pečený tri-tip s rozmarýnem a šťávou z červeného vína. Mezi dezerty patří třeba rustikální broskvová galette se zmrzlinou z vanilkových bobů a medovo-levandulová panna cotta s čerstvými bobulemi.

Elegantní gurmánská večeře

5 238 Kč za hosta
Toto čtyřchodové jídlo kombinuje rustikální šarm s gurmánskou elegancí a oslavuje sezónní suroviny a odvážné, vyvážené chutě. Jako předkrmy a první chody očekávej pokrmy, jako jsou restované hřebenatky se šampaňským beurre blanc a ručně vyráběné šafránové pappardelle s kačerím ragù. Mezi hlavní chody patří hovězí svíčková s bourbonovou demi-glace a uzeným kašovaným goudou a wagyu s miso-glazou, černým česnekovým pyré a pečenou baby zeleninou. Jídlo končí výběrem dekadentních dezertů.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Ricardo zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
14 let zkušeností
V rámci své kariéry jsem vlastnila kavárnu, kde jsem vařila ze zeleniny z vlastní zahrady.
Významní zákazníci
Vařil jsem pro filmové producenty, fotbalisty a miliardáře.
Absolvent kulinářské školy
Získal jsem titul v oboru gastronomie na University of Vale do Itajaí v Brazílii.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Hodnocení: 5.0 z 5 hvězdiček, z 1 hodnocení

Průměrné hodnocení se zobrazí po 3 získaných hodnoceních.
Zobrazeno 0 položek z 0

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Los Angeles, Marina del Rey a West Hollywood. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let.

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
Od 3 876 Kč za hosta
Minimálně 7 752 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?

Jihoamerická fúze od Ricarda

Jako Brazilec, který vyrůstal na domácích italských pokrmech, mám ve své kuchyni obě tyto vlivy.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Culver City
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Od 3 876 Kč za hosta
Minimálně 7 752 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace

Jihoamerická oslava

3 876 Kč za hosta
Dopřej si menu se 4 chody, které vyzdvihuje odvážné a rozmanité kulinářské tradice Jižní Ameriky s kalifornským šarmem. Mezi předkrmy patří chile-relleno a palta reina (slaný kuřecí salát na polovině avokáda). Mezi první chody patří ceviche a anticuchos (hovězí nebo kuřecí na špejli). Jako hlavní chody si můžeš pochutnat na kuřecí nebo hovězí milanesa a kuřeti v zelené salse. Dulce de leche a brigadeiro jsou příklady dezertů.

Sezónní hostina v Kalifornii

4 190 Kč za hosta
Vychutnej si menu se 4 chody inspirované kalifornskou hojností čerstvé zeleniny a ovoce. Mezi předkrmy a předkrmy z farmy na stůl patří pečené hrozny a brie na crostini a chlazená polévka ze sladké kukuřice s koriandrem a limetkou. Mezi hlavní možnosti patří pečený skalní okoun s pečenou sezónní zeleninou a pečený tri-tip s rozmarýnem a šťávou z červeného vína. Mezi dezerty patří třeba rustikální broskvová galette se zmrzlinou z vanilkových bobů a medovo-levandulová panna cotta s čerstvými bobulemi.

Elegantní gurmánská večeře

5 238 Kč za hosta
Toto čtyřchodové jídlo kombinuje rustikální šarm s gurmánskou elegancí a oslavuje sezónní suroviny a odvážné, vyvážené chutě. Jako předkrmy a první chody očekávej pokrmy, jako jsou restované hřebenatky se šampaňským beurre blanc a ručně vyráběné šafránové pappardelle s kačerím ragù. Mezi hlavní chody patří hovězí svíčková s bourbonovou demi-glace a uzeným kašovaným goudou a wagyu s miso-glazou, černým česnekovým pyré a pečenou baby zeleninou. Jídlo končí výběrem dekadentních dezertů.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Ricardo zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
14 let zkušeností
V rámci své kariéry jsem vlastnila kavárnu, kde jsem vařila ze zeleniny z vlastní zahrady.
Významní zákazníci
Vařil jsem pro filmové producenty, fotbalisty a miliardáře.
Absolvent kulinářské školy
Získal jsem titul v oboru gastronomie na University of Vale do Itajaí v Brazílii.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Hodnocení: 5.0 z 5 hvězdiček, z 1 hodnocení

Průměrné hodnocení se zobrazí po 3 získaných hodnoceních.
Zobrazeno 0 položek z 0

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Los Angeles, Marina del Rey a West Hollywood. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let.

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?