Moderní texaský oheň od šéfkuchaře Van Dorna
Vyučil se na Leiths School of Food and Wine, šéfkuchař pro Hill Country Catering.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Fredericksburg
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Sezónní stůl s občerstvením
2 076 Kč za hosta
Tato sezónní hostina nabízí umně uspořádané sýry, uzeniny, čerstvé ovoce a domácí přílohy.
Uvolněné a oblíbené
2 076 Kč za hosta
Tento střídavý výběr hlavních jídel, příloh a doprovodů je určen pro neformální setkání nebo obědy v kanceláři.
Sezónní rodinná večeře
2 907 Kč za hosta
Pečlivě připravená jídla jsou servírována do středu stolu, aby se vytvořila uvolněná, ale zároveň vznešená atmosféra.
Večeře se 3–4 chody
4 153 Kč za hosta
Tato večeře se 3–4 chody zahrnuje krásně prezentovaná sezónní jídla od šéfkuchaře.
7chodové degustační menu
6 229 Kč za hosta
Toto intimní degustační menu se 7 chody nabízí sezónní, výrazné pokrmy, které představují moderní texaskou chuť.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Shannon zprávu.
Moje kvalifikace
10 let zkušeností
Než jsem začal nabízet soukromé večeře, vařil jsem v uznávaných austinských restauracích a vedl různé akce.
Kariérní úspěch
Jsem první Texasan, který absolvoval Leiths School of Food and Wine v Londýně.
Vzdělání a školení
Vyučil jsem se na Leiths School of Food and Wine a mám certifikaci someliéra úrovně 1.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Fredericksburg. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Můžeš taky přijít za mnou:
San Marcos, Texas, 78666, Spojené státy
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let.
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
Od 2 907 Kč za hosta
Minimálně 31 145 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?