Chuť Sicílie se šéfkuchařem Fabiem Simonem

Objev pravou Sicílii prostřednictvím rafinovaného a poutavého kulinářského zážitku
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Catania
Místo poskytnutí služby: u tebe doma

Podstata sicilské zahrady

1 814 Kč 
Minimálně 7 254 Kč za rezervaci
Autentické chutě čerstvé zeleniny a bylinek ze zahrady na ostrově STARTÉR Červená cibule Giarratana vařená sous vide, plněná kozím sýrem a bazalkou, podávané s jahodovou zálivkou PRVNÍ CHOD Rizoto Carnaroli s dýní a hříbky z Etny, omáčka z modrého sýra HLAVNÍ CHOD Smažená čočková kroketa se šafránovou omáčkou a křupavou divokou zeleninou DEZERT Křehké těsto se šlehačkou a čokoládou Etna lesní jahody

Etna: země, oheň a maso

1 935 Kč 
Minimálně 7 254 Kč za rezervaci
Cesta ze srdce Sicílie, která ti přinese hřejivý a hluboký zážitek. Příběh o chuti a ostrovní identitě STARTÉR Sýrová crespella Cacio Cavallo se sicilským tartarem Scottona, hříbky Etna Porcini, kapary a česnekovými výhonky PRVNÍ CHOD Čerstvé těstoviny paccheri alla Norma s rajčaty omáčka, smažený lilek a pečené solené sýr ricotta HLAVNÍ CHOD Sajgon z Nebrodských hor s omáčkou z vína Marsala a bylinkami brambory DEZERT Ochutnávka sicilského pečiva

Sicílie, kde se ostrov setkává s mořem

2 177 Kč 
Minimálně 7 254 Kč za rezervaci
Ochutnej moře, zažij Sicílii, vnímej Středozemí STARTÉR Tartar z místního červeného tuňáka, citrusový salát s grapefruitem, pomeranči a citrony, avokádová pěna, jogurtová omáčka a petrželový chlorofyl PRVNÍ CHOD Domácí těstoviny plněné ricottou a kandovaným citronem, omáčka z místní ryby a oprášené česnekové strouhanky HLAVNÍ CHOD Úlovek dne pečený v papillote s citrusovým salátem panzanella DEZERT Sicilská citronová pěna s páleným citronovým práškem

Kurz vaření čerstvých těstovin

2 418 Kč 
Minimálně 6 045 Kč za rezervaci
Objev umění ručně vyráběných čerstvých těstovin v poutavém a autentickém kurzu. Pod vedením šéfkuchaře Fabia Simone se naučíš pracovat s moukou a vejci, aby sis vytvořil/a dokonalé těsto, tvaroval/a různé tradiční formy těstovin a připravoval/a klasická italská jídla. Praktický a smyslový zážitek, který spojuje tradici a kreativitu a přináší na tvůj stůl autentické a starobylé chutě. Ideální pro ty, kteří chtějí prohloubit své znalosti italské kulinářské kultury a užít si chutnou a zábavnou cestu

Umění chuti

2 660 Kč 
Minimálně 7 254 Kč za rezervaci
Gurmánské 5 chodů, zážitek z tradice a inovace AMUSE BOUCHE Smyslový zážitek z tekuté pizzy Krém z opečeného chleba, rajčatová omáčka San Marzano, sýr stracciatella z buvolího mléka STARTÉR Rostbíf v italském stylu s omáčkou z majonézy a tuňáka, kapary, a čekanka PRVNÍ CHOD Domácí boloňská lasagne, zralý parmazán sýr a šafránová omáčka HLAVNÍ CHOD Hovězí svíčková s medem, černým pepřem a kávou glazovaná baby mrkev a divoká zelenina DEZERT Zabaione a tiramisu
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Fabio zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
16 let zkušeností
Své kulinářské techniky jsem zdokonalil v kuchyních s michelinskou hvězdou v Nice a Monte Carlu.
Pracovní zkušenost v budově Shard
Pracoval jsem v renomované restauraci v londýnském mrakodrapu The Shard, kde jsem zdokonaloval své dovednosti v kuchyni.
Technik služeb v oblasti pohostinství
Získal/a jsem diplom jako technik pohostinských služeb.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Hodnocení: 5.0 z 5 hvězdiček, z 1 hodnocení

Zobrazeno 0 položek z 0

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Catania, Syrakusy a Taormina. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 4 let.

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Fabio hostí jako firma

Má na starost tuto službu.
2 418 Kč 
Minimálně 6 045 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?

Chuť Sicílie se šéfkuchařem Fabiem Simonem

Objev pravou Sicílii prostřednictvím rafinovaného a poutavého kulinářského zážitku
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Catania
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
2 418 Kč 
Minimálně 6 045 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace

Podstata sicilské zahrady

1 814 Kč 
Minimálně 7 254 Kč za rezervaci
Autentické chutě čerstvé zeleniny a bylinek ze zahrady na ostrově STARTÉR Červená cibule Giarratana vařená sous vide, plněná kozím sýrem a bazalkou, podávané s jahodovou zálivkou PRVNÍ CHOD Rizoto Carnaroli s dýní a hříbky z Etny, omáčka z modrého sýra HLAVNÍ CHOD Smažená čočková kroketa se šafránovou omáčkou a křupavou divokou zeleninou DEZERT Křehké těsto se šlehačkou a čokoládou Etna lesní jahody

Etna: země, oheň a maso

1 935 Kč 
Minimálně 7 254 Kč za rezervaci
Cesta ze srdce Sicílie, která ti přinese hřejivý a hluboký zážitek. Příběh o chuti a ostrovní identitě STARTÉR Sýrová crespella Cacio Cavallo se sicilským tartarem Scottona, hříbky Etna Porcini, kapary a česnekovými výhonky PRVNÍ CHOD Čerstvé těstoviny paccheri alla Norma s rajčaty omáčka, smažený lilek a pečené solené sýr ricotta HLAVNÍ CHOD Sajgon z Nebrodských hor s omáčkou z vína Marsala a bylinkami brambory DEZERT Ochutnávka sicilského pečiva

Sicílie, kde se ostrov setkává s mořem

2 177 Kč 
Minimálně 7 254 Kč za rezervaci
Ochutnej moře, zažij Sicílii, vnímej Středozemí STARTÉR Tartar z místního červeného tuňáka, citrusový salát s grapefruitem, pomeranči a citrony, avokádová pěna, jogurtová omáčka a petrželový chlorofyl PRVNÍ CHOD Domácí těstoviny plněné ricottou a kandovaným citronem, omáčka z místní ryby a oprášené česnekové strouhanky HLAVNÍ CHOD Úlovek dne pečený v papillote s citrusovým salátem panzanella DEZERT Sicilská citronová pěna s páleným citronovým práškem

Kurz vaření čerstvých těstovin

2 418 Kč 
Minimálně 6 045 Kč za rezervaci
Objev umění ručně vyráběných čerstvých těstovin v poutavém a autentickém kurzu. Pod vedením šéfkuchaře Fabia Simone se naučíš pracovat s moukou a vejci, aby sis vytvořil/a dokonalé těsto, tvaroval/a různé tradiční formy těstovin a připravoval/a klasická italská jídla. Praktický a smyslový zážitek, který spojuje tradici a kreativitu a přináší na tvůj stůl autentické a starobylé chutě. Ideální pro ty, kteří chtějí prohloubit své znalosti italské kulinářské kultury a užít si chutnou a zábavnou cestu

Umění chuti

2 660 Kč 
Minimálně 7 254 Kč za rezervaci
Gurmánské 5 chodů, zážitek z tradice a inovace AMUSE BOUCHE Smyslový zážitek z tekuté pizzy Krém z opečeného chleba, rajčatová omáčka San Marzano, sýr stracciatella z buvolího mléka STARTÉR Rostbíf v italském stylu s omáčkou z majonézy a tuňáka, kapary, a čekanka PRVNÍ CHOD Domácí boloňská lasagne, zralý parmazán sýr a šafránová omáčka HLAVNÍ CHOD Hovězí svíčková s medem, černým pepřem a kávou glazovaná baby mrkev a divoká zelenina DEZERT Zabaione a tiramisu
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Fabio zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
16 let zkušeností
Své kulinářské techniky jsem zdokonalil v kuchyních s michelinskou hvězdou v Nice a Monte Carlu.
Pracovní zkušenost v budově Shard
Pracoval jsem v renomované restauraci v londýnském mrakodrapu The Shard, kde jsem zdokonaloval své dovednosti v kuchyni.
Technik služeb v oblasti pohostinství
Získal/a jsem diplom jako technik pohostinských služeb.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Hodnocení: 5.0 z 5 hvězdiček, z 1 hodnocení

Zobrazeno 0 položek z 0

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Catania, Syrakusy a Taormina. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 4 let.

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Fabio hostí jako firma

Má na starost tuto službu.

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?