Italsko-brazilská fúze s Jose Carlosem

Vyučil/a jsem se na Culinary Arts Academy a vařil/a jsem v kuchyních s michelinskou hvězdou.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Barcelona
Místo poskytnutí služby: u tebe doma

Tapas a kořeny

1 458 Kč 
Toto je neformální, živá ochutnávka španělských tapas s brazilsko-italským nádechem, od grilované chobotnice s chimichurri po krémovou polentu se šunkou jamón ibérico a coxinhas plněné lanýžovými houbami.

Z Ria do Říma

2 187 Kč 
Brazilská domácí kuchyně se kombinuje s italskou elegancí, včetně moqueca de peixe se šafránovým rizotem, ručně vyráběné burraty s balzamickou polevou açai a pão de queijo.

Jedinečná hostina

3 159 Kč 
Tento gurmánský zážitek je inspirován školením v michellinských kuchyních a v jeho rámci si vychutnáš krevetovém carpacciu s citrusovým aroma, iberické vepřové bůčku s maniokovou texturou a dezert.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Jose zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
Čtyři roky zkušeností
Jako bývalá studentka biomedicínského inženýrství jsem pracovala v Ritz Paris a v Barceloně.
Zážitek v Quique Dacosta
Pracoval jsem v restauraci se třemi michelinskými hvězdami, kde jsem zdokonaloval své dovednosti v expresivní kuchyni.
Akademie kulinářského umění
Studoval jsem na Culinary Arts Academy v Le Bouveret.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Barcelona. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let, až pro celkem 10 hostů

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Jose hostí jako jednotlivec

Má na starost tuto službu.
1 458 Kč 
Bezplatné zrušení rezervace

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?

Italsko-brazilská fúze s Jose Carlosem

Vyučil/a jsem se na Culinary Arts Academy a vařil/a jsem v kuchyních s michelinskou hvězdou.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Barcelona
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
1 458 Kč 
Bezplatné zrušení rezervace

Tapas a kořeny

1 458 Kč 
Toto je neformální, živá ochutnávka španělských tapas s brazilsko-italským nádechem, od grilované chobotnice s chimichurri po krémovou polentu se šunkou jamón ibérico a coxinhas plněné lanýžovými houbami.

Z Ria do Říma

2 187 Kč 
Brazilská domácí kuchyně se kombinuje s italskou elegancí, včetně moqueca de peixe se šafránovým rizotem, ručně vyráběné burraty s balzamickou polevou açai a pão de queijo.

Jedinečná hostina

3 159 Kč 
Tento gurmánský zážitek je inspirován školením v michellinských kuchyních a v jeho rámci si vychutnáš krevetovém carpacciu s citrusovým aroma, iberické vepřové bůčku s maniokovou texturou a dezert.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Jose zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
Čtyři roky zkušeností
Jako bývalá studentka biomedicínského inženýrství jsem pracovala v Ritz Paris a v Barceloně.
Zážitek v Quique Dacosta
Pracoval jsem v restauraci se třemi michelinskými hvězdami, kde jsem zdokonaloval své dovednosti v expresivní kuchyni.
Akademie kulinářského umění
Studoval jsem na Culinary Arts Academy v Le Bouveret.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Barcelona. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let, až pro celkem 10 hostů

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Jose hostí jako jednotlivec

Má na starost tuto službu.

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?