Kreativní večeře s Edwinem Simonem Gastronomie
Vaření je kreativní cesta, na které se mísí chutě a textury.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Longueuil
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Bižuterie
2 486 Kč za hosta
Toto menu nabízí 5 rafinovaných jídel - od pečlivě vybraných předkrmů až po gurmánský dezert - které pozvednou tvůj večer.
– hovězí wellington 2.0
– hranolky a kaviár
– jehněčí kotlety
– kachní konfit
-hrušky
Pozemky a moře
2 995 Kč za hosta
Menu spojuje pevninu a moře přes 8 elegantních jídel.
– grilované ústřice
– hovězí tataki
– jehněčí kotlety
-hřebenatky
-chobotnice
– tacos s krevetami
- bizoní tomahavk
-hruška
„Voda“
2 995 Kč za hosta
Vynalézavé menu obsahuje 8 chodů, které oslavují plynulou kreativitu s vyváženými předkrmy, rafinovanými hlavními chody a sladkými závěry.
– grilované ústřice
– tataki z tuňáka
– hranolky a kaviár
– krevetové ceviche
-hřebenatky
-humr
– platba na dobírku
-hruška
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Edwin Simon zprávu.
Moje kvalifikace
20 let zkušeností
Vařil/a jsem pro špičkové restaurace a exkluzivní akce.
Práce na předních místech
Jsem hrdý na svou kariéru ve vysoce ceněných restauracích a na událostech.
Absolvent školy pohostinství
Studoval jsem na Institut de tourisme et d'hôtellerie du Québec a u kanadských šéfkuchařů.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Hodnocení: 5.0 z 5 hvězdiček, z 1 hodnocení
Průměrné hodnocení se zobrazí po 3 získaných hodnoceních.
Zobrazeno 0 položek z 0
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Longueuil. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 2 let.
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
Od 2 486 Kč za hosta
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?