Edgar Prívate, šéfkuchař v Punta Cana

Specializuji se na maso a výrazné chutě a zaměřuji se na různé styly od latinské až po italskou kuchyni.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Punta Cana
Místo poskytnutí služby: u tebe doma

Americká snídaně

1 891 Kč 
Vejce vepřová slanina (nebo krůtí) vepřová klobása (nebo krůtí) bramborové hashbrown francouzský toast nebo palačinky se sirupem. ovoce Pomerančový džus káva

Dominikánský zážitek

2 521 Kč 
Karibské ceviche. Rýže s kokosovými guandules Smažené místní ryby s oreganem a citronem Zralý banán. Dort ve sklenici se třemi druhy mléka.

Italská chuť

2 521 Kč 
Salát s rukolou, prosciuttem a feta sýrem Italské rissoto s krevetami, parmazánem, citronem a brazilským olejem. Kokosová a ananasová panacotta.

Ochutnávka fusion jídel

2 521 Kč 
Asijský sladký chilli tartar z tuňáka. Vepřové chicharrón s kašou z manioku a kozím sýrem, smaženým maniokem a zeleninou. Vlhká hořká čokoláda, zmrzlina s pralinkami a omáčka.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Argencheff zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
20 let zkušeností
Mám zkušenosti s prací v několika zemích s různými kulinářskými styly.
Certifikace ServSafe
Mám certifikaci ServSafe, což znamená, že zajišťuji bezpečnost a kvalitu potravin v každém pokrmu.
Vyškoleno v Argentině
Vyučil/a jsem se na kulinářské škole v Argentině a mám certifikaci ServSafe.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Punta Cana. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 20 hostů

Bezbariérovost

Možnost komunikace ve znakové řeči

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
1 891 Kč 
Bezplatné zrušení rezervace

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?

Edgar Prívate, šéfkuchař v Punta Cana

Specializuji se na maso a výrazné chutě a zaměřuji se na různé styly od latinské až po italskou kuchyni.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Punta Cana
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
1 891 Kč 
Bezplatné zrušení rezervace

Americká snídaně

1 891 Kč 
Vejce vepřová slanina (nebo krůtí) vepřová klobása (nebo krůtí) bramborové hashbrown francouzský toast nebo palačinky se sirupem. ovoce Pomerančový džus káva

Dominikánský zážitek

2 521 Kč 
Karibské ceviche. Rýže s kokosovými guandules Smažené místní ryby s oreganem a citronem Zralý banán. Dort ve sklenici se třemi druhy mléka.

Italská chuť

2 521 Kč 
Salát s rukolou, prosciuttem a feta sýrem Italské rissoto s krevetami, parmazánem, citronem a brazilským olejem. Kokosová a ananasová panacotta.

Ochutnávka fusion jídel

2 521 Kč 
Asijský sladký chilli tartar z tuňáka. Vepřové chicharrón s kašou z manioku a kozím sýrem, smaženým maniokem a zeleninou. Vlhká hořká čokoláda, zmrzlina s pralinkami a omáčka.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Argencheff zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
20 let zkušeností
Mám zkušenosti s prací v několika zemích s různými kulinářskými styly.
Certifikace ServSafe
Mám certifikaci ServSafe, což znamená, že zajišťuji bezpečnost a kvalitu potravin v každém pokrmu.
Vyškoleno v Argentině
Vyučil/a jsem se na kulinářské škole v Argentině a mám certifikaci ServSafe.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Punta Cana. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 20 hostů

Bezbariérovost

Možnost komunikace ve znakové řeči

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?