Sezónní menu od Taylora
Jsem absolventem Le Cordon Bleu, který kombinuje sezónní chutě s elegantními víny.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Montreal
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Podávané jednohubky
1 127 Kč za hosta
Večer s malými kousky, 6 sezónních jednohubek z ploché ryby, lanýžové kousky caccio e Pepe a mnoho dalšího. Zábavný způsob, jak se najíst a socializovat!
Večeře v rodinném stylu
2 255 Kč za hosta
Toto bohaté menu v rodinném stylu oslavuje živé kulinářské tradice Montrealu s příjemnými pokrmy.
Výjimečný rodinný styl 4 chody
3 006 Kč za hosta
Toto menu zahrnuje místní sezónní chutě, jednohubky a místní pochoutky, jako je filet mignon s hnědým máslem, treska s misem, opékaná brokolice a mnoho dalšího! Pracuj společně se šéfkuchařem Taylorem na vytvoření nezapomenutelného a chutného menu!
Stůl od šéfkuchaře – 5 jídel
3 758 Kč za hosta
Toto fusion menu kombinuje globální inspiraci s čerstvými místními surovinami pro intimní jídlo. Zážitek začíná různými jednohubkami, po nichž následuje 5 chodů místních pochoutek.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Taylor zprávu.
Moje kvalifikace
10 let zkušeností
Své kulinářské dovednosti jsem zdokonalil na montrealské gastronomické scéně a vytvářel nezapomenutelné kulinářské akce.
Stravování v Montrealu
Když jsem pracoval jako soukromý šéfkuchař, kombinoval jsem víno se sezónními příchutěmi.
Trénink v Le Cordon Bleu v Londýně
Učil jsem se od prvotřídních instruktorů na této legendární kulinářské škole.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Montréal. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let.
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 1 hodinu před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
Od 1 127 Kč za hosta
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?