Andaluské chutě se šéfkuchařem Alejandrem Gomezem
Sezónní andaluská kuchyně se zaměřením na tradici, chuť a kreativitu.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Sevilla
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Uvař si a vychutnej si sevillskou tapu
1 452 Kč 1 452 Kč za hosta
Minimálně 4 355 Kč za rezervaci
Zažij autentický gastronomický zážitek v Seville a vař a ochutnávej tradiční tapas s místním šéfkuchařem.
V uvolněném a zábavném prostředí se naučíš připravit některá z nejznámějších andaluských jídel, objevíš tajemství sevillské kuchyně a vychutnáš si večeři plnou chutí, historie a vína.
Není to jen lekce, je to kulturní zážitek, jídlo mezi přáteli a způsob, jak pocítit duši Sevilly prostřednictvím jejího jídla.
Ochutnávka udržitelných produktů z půdy a moře
1 694 Kč 1 694 Kč za hosta
Minimálně 6 774 Kč za rezervaci
Menu s udržitelnými surovinami ze země i moře, které oslavují odvážné chutě, rafinované techniky a respekt k místním zdrojům.
Ochutnávka andaluských kořenů
1 815 Kč 1 815 Kč za hosta
Minimálně 7 258 Kč za rezervaci
Menu plné srdce, které přetváří klasické andaluské recepty s sezónními surovinami a nádechem pobřeží.
K podávání
– Tartar z bílých krevet a avokáda, pokapávaný extra panenským olivovým olejem a kousky limetky.
Od šéfkuchaře
– Teplý fenykl a pórková smetana, navrch křupavá iberská šunka a olivový chléb.
Výběr hlavního jídla
– Pečený mořský vlk s citronovou a černočesnekovou emulzí, podávaný s restovanou zeleninou.
– Iberijská pluma v olorosovém sherry, s pyré ze sladkých brambor a podsmaženými houbami.
dezert
Současná andaluská
1 936 Kč 1 936 Kč za hosta
Minimálně 7 742 Kč za rezervaci
Současná interpretace tradičních andaluských jídel, vytvořená s dovedností, emocemi a regionální hrdostí.
K podávání
– Sezónní salát s citrusovými tóny a extra panenským olivovým olejem.
Od šéfkuchaře
– Sezónní krémová polévka s jemnou texturou a venkovskými vůněmi.
Výběr hlavního jídla
– Losos s teriyaki omáčkou na celerovém pyré s nádechem zázvoru.
– Iberijská vepřová líčka v olorosském sherry, podávaná s lanýžovými krémovými bramborami a jejich bohatou redukcí.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Ale Gómez zprávu.
Moje kvalifikace
15 let zkušeností
Více než 15 let vaření ve špičkových španělských hotelech a soukromých vilách v Andalusii.
Šéfkuchař v Casa de Indias
Získala titul Master of Gastronomic and Restaurant Advisory v Madridu, 2015.
Absolventka kulinářské školy Taberna a Islantilla
Vyučení v Taberna del Alabardero a Escuela de Hostelería de Islantilla.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Sevilla. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let.
Bezbariérovost
Možnost komunikace ve znakové řeči
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
Ale Gómez hostí jako jednotlivec
Má na starost tuto službu.
1 452 Kč Od 1 452 Kč za hosta
Minimálně 4 355 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?





