Francouzské kulinářské workshopy od Alberta
Kolektivní kuchyně, akce, školení, team building, sdílení.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Les Clayes-sous-Bois
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Přátelský kurz vaření
1 814 Kč
Minimálně 10 880 Kč za rezervaci
S přáteli, kolegy nebo rodinou, abys se naučil/a nebo zlepšil/a své kuchařské a cukrářské dovednosti. 3hodinový workshop včetně veškerého jídla a ochutnávky připravených jídel na konci workshopu
Jarní/letní fusion menu
2 418 Kč
Minimálně 12 089 Kč za rezervaci
cesta ochutnávkou sezónních a výjimečných jídel
Menu se 4 chody (předkrmy, předkrm, hlavní chod a dezert)
možnosti dětského menu
Podzimní/zimní fusion menu
2 418 Kč
Minimálně 12 089 Kč za rezervaci
Vychutnej si příjemná sezónní jídla. Čerstvé suroviny s kreativním nádechem inspirovaným sezónními trhy.
Strukturované menu: (předkrmy; předkrm; hlavní chod, dezert.)
Možnosti: dětské menu.
uveď jakékoli specifické požadavky nebo alergeny.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Albert Marcel Henri zprávu.
Moje kvalifikace
12 let zkušeností
Šéfkuchař na dostihové dráze Vincennes, školitel a kuchařské kurzy pro všechny.
Kariérní úspěch
Šéfkuchař na dostihové dráze Vincennes po mnoho let.
Vzdělání a školení
Vzdělání na hotelové škole Michel Servet, kariéra v restaurační branži.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Les Clayes-sous-Bois, Paříž, Versailles a Nanterre. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 10 hostů
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
Albert Marcel Henri hostí jako firma
Má na starost tuto službu.
1 814 Kč
Minimálně 10 880 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?




