Ochutnej Inn od Daniela Rodrigueze – Somm & Chef
Jako someliér a pedagog vnáším ke každému stolu znalosti, vřelost a kreativitu a spolupracuji s šéfkuchaři na přípravě soukromých večeří, které jsou interaktivní, kulturní a nezapomenutelné.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Mexico City
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Ochutnej párování jídel z menu ceviche
5 268 Kč 5 268 Kč za hosta
Minimálně 21 365 Kč za rezervaci
Menu a párování:
Vítej se sektem. 1) Krevetový ceviche (interaktivní) připravený s šéfkuchařem Alfredem, který tě naučí, jak se krevety vaří v limetce a omáčkách. 2) Huachinango s Huitlacoche, jedinečná kombinace mořských a suchozemských plodů. 3) Krevetový koktejl s mole, spojení mořských plodů a tradice. 4) Toro Ceviche, bohaté a vyvážené. Intermezzo: sorbet Mamey, čerstvě připravený naším strojem. 5) Lososové ceviche, jemné a svělé. Dezert: sorbet Zapote Negro, také čerstvě připravený. Všechna jídla jsou podávána s víny, mezcalem a sake
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Daniel zprávu.
Moje kvalifikace
13 let zkušeností
Sommelier vína, lihovin, zakladatel ASI, s více než 2300 hodnoceními na Airbnb s průměrnou 4,96.
Kariérní úspěch
Zakladatel Agave Spirits Institute, první sommelierské školy mezcalu na světě
Vzdělání a školení
Certifikovaný sommelier a odborník na agávové lihoviny, zakladatel Agave Spirits Institute
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Mexico City. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 20 hostů
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 1 hodinu před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
5 268 Kč Od 5 268 Kč za hosta
Minimálně 21 365 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?


