Sezónní soukromá večeře od šéfkuchaře Kennyho
V sobě nesu příchutě z doby, kdy jsem pracoval v Portugalsku, studoval v Paříži a Londýně, a taky své etnické kořeny čínsko-tchajwanského Američana. Moje pokrmy jsou odvážné, dobrodružné a lze je přizpůsobit vašim potřebám.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě San Diego
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Soukromá večeře na míru
1 901 Kč za hosta
Vytvářím vlastní menu v závislosti na preferencích hostů a omezeních týkajících se stravy. Mezi oblíbené položky mých předchozích hostů patří:
– Hamachi crudo, spálená červená švestka, laktofermentované rajčatové ponzu, květy karafiátu, kopr, olivový olej
– Salát burrata, fenykl, hrášek, pažitka, konzervovaná citronová zálivka, opékaný furikake
- Lososový steak, mozaikový pór, krémová šalotková omáčka, dětské dědictví rajčat
– sušenka z černého sezamu a tahini, rýžový dort injeolmi, zmrzlina z vanilkových bobů, sezamový prášek
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Kenneth zprávu.
Moje kvalifikace
5 let zkušeností
Jsem soukromý šéfkuchař v San Diegu – vyškolený v restauraci Babel Restaurante v portugalském Portu.
Kariérní úspěch
Pomáhám šéfkuchařům s výzkumem a vývojem a kulinářskými akcemi. Více na mém IG @sidequestkenny
Vzdělání a školení
Jsem samouk šéfkuchař, který se věnuje potravinářskému průmyslu vedle své práce na plný úvazek.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: San Diego, Santa Ysabel, Camp Pendleton North a Fallbrook. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 8 hostů
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
Od 1 901 Kč za hosta
Minimálně 9 299 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?