Slavný šéfkuchař Keith Rhodes představuje
Šéfkuchař Keith Rhodes byl dvakrát nominován na cenu Jamese Bearda. Oceněný šéfkuchař a kulinářský mistr známý z Top Chef 9. Šéfkuchař připravuje nezapomenutelné kulinářské zážitky oslavující chutě pobřeží Karolíny.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Wilmington
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Zážitek s Gullah Gee Cee
2 069 Kč 2 069 Kč za hosta
Minimálně 15 514 Kč za rezervaci
Večeře s mořskými plody pod vedením šéfkuchaře inspirovaná pobřežními tradicemi Gullah Gheechee, která zahrnuje klasická jídla, krabí rýži, okrové dušené maso, dušené krevety a další. Chutný příběh o migraci potravin a regionální kultuře.
Vegetariánské menu šéfkuchaře se 4 chody
2 069 Kč 2 069 Kč za hosta
Minimálně 15 514 Kč za rezervaci
Vychutnej si vegetariánské degustační menu připravené šéfkuchařem s ručně sbíranou sezónní místní zeleninou. Silné chutě, promyšleně připravená jídla. Můžeme také vyhovět všem stravovacím požadavkům. Veganské, bezlepkové atd. Taková zelenina se ti ještě nepodařila… maso ti chybět nebude.
Ochutnávka pouličního jídla v 6 chodech
2 172 Kč 2 172 Kč za hosta
Minimálně 15 514 Kč za rezervaci
Šéfkuchař Rhodes, nominovaný na cenu Jamese Bearda, připravil asijské menu s různými chutěmi, které jistě potěší chuťové buňky. 1. Letní vepřové závitky s citronovou trávou 2. Krabí placička.3. Lososové crudo, 4. Vepřová bůček.
5. BBQ žebírka s omáčkou hoisin 6. Churro kořeněné smažené plantainy s kokosovým dipem
Noc s místními ústřicemi
2 586 Kč 2 586 Kč za hosta
Minimálně 15 514 Kč za rezervaci
Místní butikové ústřice. Šéfkuchař vybral. Přípravy zahrnují syrové na 1/2 skořápce s migoneete máslem a speciální pikantní omáčkou, budeme mít také mé osobní oblíbené „Dirty South Oysters; 1/2 skořápky ústřice naskládané s kapustou, sýrem pimento a křupavou slaninou. Dopřejeme si také hamburgery Oyster. Chutě Low Country a poznámky k ochutnávce s průvodcem. Skutečný zážitek z místního stravování.
Vaření a ochutnávání v Low Country
2 793 Kč 2 793 Kč za hosta
Minimálně 15 514 Kč za rezervaci
Uvolněné vaření mořských plodů zahrnuje krevety, škeble, sladkou kukuřici, červené brambory a uzenou klobásu. Skvělé pro skupinové stolování, živé konverzace a bezstarostnou zábavu. Máslo, koktejl a pálivé omáčky jsou v ceně. Za příplatek můžeme přidat nohy sněžného kraba, modré kraby a humra.
Klasická steaková večeře 2026
3 103 Kč 3 103 Kč za hosta
Minimálně 15 514 Kč za rezervaci
Pouze nejlepší hovězí maso pro tento zážitek s přípravou steaků. Začni s malými hamburgery Wilders Wagyu, salátem z místních salátů, pečeným Prime Filet Mignon, bramborami v solné krustě se smetanovým máslem. Podává se s omáčkou Burre Rouge. Za příplatek si můžeš přidat krabí placičku, humří ocas nebo obří krevety. Dobrou chuť!
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Keith zprávu.
Moje kvalifikace
25 let zkušeností
Šéfkuchař Keith Rhodes, majitel restaurace Catch a kuchyně Tacklebox a bistra VOYCE
Kariérní úspěch
Vystupoval na Food Network, 2x finalistou soutěže Jamese Bearda. Soutěžila v 9. sezóně Top Chef.
Vzdělání a školení
CFCC a samouk, své dovednosti zdokonalil v kuchyních a zkušenostech s luxusními jídly
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Wilmington a Myrtle Beach. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Můžeš taky přijít za mnou:
Wilmington, Severní Karolína, 28401, Spojené státy
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let.
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
3 258 Kč Od 3 258 Kč za hosta, dříve 3 620 Kč
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?







