Večírek na téma lyžařská dovolená
Práce v restauracích mi vštěpila lásku ke kvalitním surovinám a zaměření na detail, což ti zaručí zážitek, který předčí tvá očekávání.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Keystone
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Útulná zimní hostina
2 085 Kč
Minimálně 12 510 Kč za rezervaci
Crostini s burratou a baklažánovou caponatou
Crostini s escabeche z divokého aljašského lososa
Koláč s karamelizovanou cibulí a sýrem Gruyère
Masírovaný kapustový salát Caesar
Čekanka s červenou cibulkou, balzamikovým octem, zrajícím sýrem pecorino
Noky se šalvějovým máslem
Fettuccine bolognese
Jehněčí pečeně v bylinkové krustě
Hovězí Wellington s bramborovou kaší a redukcí z červeného vína
Nedělní hovězí hruď s mrkvovou polentou, křenem a zelenou salsou
Briošový chlebový pudink
Frangipánový koláč s pečenými jablky
Čokoládový dort bez mouky se sabayonem
Koktejly a ústřice
10 425 Kč
Čerstvě ulovené ústřice a různé koktejly připravené na místě s vlastním barmanem a odstraňovačem mušlí jsou skvělým doplňkem každé večeře
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Salvatore zprávu.
Moje kvalifikace
20 let zkušeností
Byl jsem šéfkuchařem v PMG v Boulderu, Colorado, a teď mám vlastní firmu soukromého šéfkuchaře v Breckenridge
Kariérní úspěch
Vařil jsem pro Alice Watersovou a taky pro restauraci James Beard House v New Yorku
Vzdělání a školení
California Culinary Academy v San Francisku a CIA v Napě, Kalifornie
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Fairplay, Vail, Silverthorne a Leadville. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let.
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 1 hodinu před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
10 425 Kč
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?