Zářivé pomazánky od Micah, které si můžete rozdělit s ostatními

Učil jsem se u Marcuse Wareinga v restauraci Marcus v hotelu Berkeley, která má michelinskou hvězdu.
Automaticky přeloženo
Dodavatel občerstvení ve městě Londýn
Místo poskytnutí služby: u tebe doma

Nabídka brunche

1 661 Kč 1 661 Kč za hosta
Máslový brioche toast s vanilkovým krémem, opečenými mandlemi a kompotem z broskví. Talíř čerstvého ovoce s jogurtovým parfém. Bylinkové brambory s uzenou paprikovou chorizou, šalotkou, špenátem a smaženými vejci z volného chovu. Ovesná mandlová bříza s malinovým nebo mangovým kompotem. K dispozici jsou i veganické možnosti.

Afro-fúzní menu

2 215 Kč 2 215 Kč za hosta
Startér Zeleninová pakora. Zeleninová samosa. Ranní role. Bao bun s tempeh na BBQ nebo pečeným vepřovým. Síť Jamajské vepřové maso a nasi goreng. Thajské zelené kari s kokosovou rýží a parathou. Salsa z rajčat, koriandru a žluté papriky. Dezert Dušený ananas s opékaným kokosem a vanilkovým krémem. Ambrosia s pekanovými ořechy, mini marshmallow, višněmi v marascinu, broskví, vanilkovým krémem. Marakuja/malina/mango mochi s křehkým těstem. K dispozici jsou i veganické možnosti.

Moderní britské menu

2 492 Kč 2 492 Kč za hosta
Předkrmy Ballantine z vepřového kolene a pórku s pečeným ananasem a estragonem. Krabí terina s rajčatovou omáčkou veloute. Treska obecná v křupavé kůrce s fazolí borlotti a cuketou. Síť Pečené kuře s giroles, spálenou kukuřicí, boby a vin Jaune. Rizoto s cuketou, chřestem a kousky čedaru. Dezerty Sýrový tác Sussex s krekry. Malinový milfej. Citronový posset s máslovým sušenkovým těstem. Eton mess.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Micah zprávu.

Moje kvalifikace

Dodavatel občerstvení
15 let zkušeností
Pracoval jsem v prestižních londýnských kuchyních, včetně The Ritz London a The Fat Duck.
Kariérní úspěch
S týmem jsme vytvořili menu o 10 chodech pro 200. výročí londýnského hotelu Ritz.
Vzdělání a školení
Mám diplom v profesionálním vaření od City & Guilds.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Londýn. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 10 hostů

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Micah hostí jako jednotlivec

Má na starost tuto službu.
1 661 Kč Od 1 661 Kč za hosta
Bezplatné zrušení rezervace

Dodavatelé občerstvení na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?

Zářivé pomazánky od Micah, které si můžete rozdělit s ostatními

Učil jsem se u Marcuse Wareinga v restauraci Marcus v hotelu Berkeley, která má michelinskou hvězdu.
Automaticky přeloženo
Dodavatel občerstvení ve městě Londýn
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
1 661 Kč Od 1 661 Kč za hosta
Bezplatné zrušení rezervace

Nabídka brunche

1 661 Kč 1 661 Kč za hosta
Máslový brioche toast s vanilkovým krémem, opečenými mandlemi a kompotem z broskví. Talíř čerstvého ovoce s jogurtovým parfém. Bylinkové brambory s uzenou paprikovou chorizou, šalotkou, špenátem a smaženými vejci z volného chovu. Ovesná mandlová bříza s malinovým nebo mangovým kompotem. K dispozici jsou i veganické možnosti.

Afro-fúzní menu

2 215 Kč 2 215 Kč za hosta
Startér Zeleninová pakora. Zeleninová samosa. Ranní role. Bao bun s tempeh na BBQ nebo pečeným vepřovým. Síť Jamajské vepřové maso a nasi goreng. Thajské zelené kari s kokosovou rýží a parathou. Salsa z rajčat, koriandru a žluté papriky. Dezert Dušený ananas s opékaným kokosem a vanilkovým krémem. Ambrosia s pekanovými ořechy, mini marshmallow, višněmi v marascinu, broskví, vanilkovým krémem. Marakuja/malina/mango mochi s křehkým těstem. K dispozici jsou i veganické možnosti.

Moderní britské menu

2 492 Kč 2 492 Kč za hosta
Předkrmy Ballantine z vepřového kolene a pórku s pečeným ananasem a estragonem. Krabí terina s rajčatovou omáčkou veloute. Treska obecná v křupavé kůrce s fazolí borlotti a cuketou. Síť Pečené kuře s giroles, spálenou kukuřicí, boby a vin Jaune. Rizoto s cuketou, chřestem a kousky čedaru. Dezerty Sýrový tác Sussex s krekry. Malinový milfej. Citronový posset s máslovým sušenkovým těstem. Eton mess.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Micah zprávu.

Moje kvalifikace

Dodavatel občerstvení
15 let zkušeností
Pracoval jsem v prestižních londýnských kuchyních, včetně The Ritz London a The Fat Duck.
Kariérní úspěch
S týmem jsme vytvořili menu o 10 chodech pro 200. výročí londýnského hotelu Ritz.
Vzdělání a školení
Mám diplom v profesionálním vaření od City & Guilds.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Londýn. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 10 hostů

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Micah hostí jako jednotlivec

Má na starost tuto službu.

Dodavatelé občerstvení na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?