Vyhledávaná jídla připravená s láskou šéfkuchařem Alvarezem

Jako vizionář s různými typy kuchyní miluji vaření pro lidi, kteří milují dobré jídlo a chtějí zažít zážitek
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Provincie Pavia
Místo poskytnutí služby: u tebe doma

Maso

2 062 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Objev exkluzivní ochutnávku věnovanou masu, které je hlavním hrdinou každého chodu. Pouze čerstvé produkty z udržitelných farem: ušlechtilé kusy hovězího, telecího, jehněčího a vepřového masa zpracované výjimečnými technikami. Od sušení až po vaření sous-vide, od pomalého uzení až po grilování, každé sousto vylepšuje přirozenou strukturu, šťávu a aromata. Smyslová cesta pro náročné chuťové buňky, kde se suroviny snoubí s mistrovským řemeslným zpracováním.

Rybí pokrmy

2 669 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Ponoř se do exkluzivní degustace ryb čerstvě vylovených z moře. Tartar ze syrového tuňáka křídlatého s yuzu, červené krevety dušené s mořskými řasami, studeně uzený jantar, makrela marinovaná v misu a grilovaná. Rafinované techniky: molekulární ceviche, vaření sous-vide při nízké teplotě, sušení pro intenzivní chuť umami. Každé jídlo vyniká svou čistotou, chutí a sametovou texturou. Pocta udržitelnému rybolovu, pro chuťové buňky hledající oceánskou eleganci.

Kostým michelinské hvězdy

4 367 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Symfonie 8 chodů v chrámu elegance. Vynikající suroviny – lanýže, kaviár – tančí s avantgardními technikami: sférifikace, fermentace, bylinné napařování. Každé jídlo je jako obraz: modrý humr v vývaru z uzených měkkýšů, holub v dvěma chodech s redukcí vínového santu. Bezvadné služby, tichý pokoj, vzácné párování vín. Celkový zážitek, kde se chuť, pohled a emoce spojují v čistém kulinářském umění.

Sushi párty

4 852 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Gurmánské sushi menu: 12 nigiri a speciální omakase s divokou rybou z Tsukiji a Hokkaida. Nigiri baronka 7 dní, ikura marinovaná v uzeném dashi, krémová na bambusové páře Koshihikari rýže. Techniky: opalování binchotanem, zrání řasami, milimetr po milimetru ručně řezáme. Speciální rolka s pečeným wagyu a černým lanýžem. Párování sáku z mikrošarží. Japonská čistota povznesená do současného luxusu, v rituálu preciznosti a umami

Moře a hory

6 064 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Super gurmánské menu Moře a hory: 10 chodů, které kombinují hlubiny a vrcholy. Ústřice Gillardeau s gelem z horské borovice; pečené hřebenatky na krému z hřibů; modrý humr v mořské polévce s bílým lanýžem Alba; hovězí wagyu A5 s červenými krevetami a redukcí z vína vin jaune. Techniky: sous-vide, uzení za studena, sférifikace horského vývaru. Divoké ryby a ušlechtilé maso se mísí do umami harmonií. Párování alpských a mořských vín. Fúzní elegance, kde se pevnina a moře stávají poezií.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Fernando zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
15 let zkušeností
Několik let jsem vařila pro slavné osobnosti a modelky
Kariérní úspěch
Píšu pro časopis Medium a vydal jsem knihu „Secretos de Chef“
Vzdělání a školení
Držitel 2 diplomů instruktora a v roce 2018 byl zvolen nejlepším kuchařem Malty
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Provincie Pavia a Provincie Novara. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 10 hostů

Bezbariérovost

Možnost komunikace ve znakové řeči

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Fernando hostí jako jednotlivec

Má na starost tuto službu.
2 062 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?

Vyhledávaná jídla připravená s láskou šéfkuchařem Alvarezem

Jako vizionář s různými typy kuchyní miluji vaření pro lidi, kteří milují dobré jídlo a chtějí zažít zážitek
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Provincie Pavia
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
2 062 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace

Maso

2 062 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Objev exkluzivní ochutnávku věnovanou masu, které je hlavním hrdinou každého chodu. Pouze čerstvé produkty z udržitelných farem: ušlechtilé kusy hovězího, telecího, jehněčího a vepřového masa zpracované výjimečnými technikami. Od sušení až po vaření sous-vide, od pomalého uzení až po grilování, každé sousto vylepšuje přirozenou strukturu, šťávu a aromata. Smyslová cesta pro náročné chuťové buňky, kde se suroviny snoubí s mistrovským řemeslným zpracováním.

Rybí pokrmy

2 669 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Ponoř se do exkluzivní degustace ryb čerstvě vylovených z moře. Tartar ze syrového tuňáka křídlatého s yuzu, červené krevety dušené s mořskými řasami, studeně uzený jantar, makrela marinovaná v misu a grilovaná. Rafinované techniky: molekulární ceviche, vaření sous-vide při nízké teplotě, sušení pro intenzivní chuť umami. Každé jídlo vyniká svou čistotou, chutí a sametovou texturou. Pocta udržitelnému rybolovu, pro chuťové buňky hledající oceánskou eleganci.

Kostým michelinské hvězdy

4 367 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Symfonie 8 chodů v chrámu elegance. Vynikající suroviny – lanýže, kaviár – tančí s avantgardními technikami: sférifikace, fermentace, bylinné napařování. Každé jídlo je jako obraz: modrý humr v vývaru z uzených měkkýšů, holub v dvěma chodech s redukcí vínového santu. Bezvadné služby, tichý pokoj, vzácné párování vín. Celkový zážitek, kde se chuť, pohled a emoce spojují v čistém kulinářském umění.

Sushi párty

4 852 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Gurmánské sushi menu: 12 nigiri a speciální omakase s divokou rybou z Tsukiji a Hokkaida. Nigiri baronka 7 dní, ikura marinovaná v uzeném dashi, krémová na bambusové páře Koshihikari rýže. Techniky: opalování binchotanem, zrání řasami, milimetr po milimetru ručně řezáme. Speciální rolka s pečeným wagyu a černým lanýžem. Párování sáku z mikrošarží. Japonská čistota povznesená do současného luxusu, v rituálu preciznosti a umami

Moře a hory

6 064 Kč 
Minimálně 14 553 Kč za rezervaci
Super gurmánské menu Moře a hory: 10 chodů, které kombinují hlubiny a vrcholy. Ústřice Gillardeau s gelem z horské borovice; pečené hřebenatky na krému z hřibů; modrý humr v mořské polévce s bílým lanýžem Alba; hovězí wagyu A5 s červenými krevetami a redukcí z vína vin jaune. Techniky: sous-vide, uzení za studena, sférifikace horského vývaru. Divoké ryby a ušlechtilé maso se mísí do umami harmonií. Párování alpských a mořských vín. Fúzní elegance, kde se pevnina a moře stávají poezií.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Fernando zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
15 let zkušeností
Několik let jsem vařila pro slavné osobnosti a modelky
Kariérní úspěch
Píšu pro časopis Medium a vydal jsem knihu „Secretos de Chef“
Vzdělání a školení
Držitel 2 diplomů instruktora a v roce 2018 byl zvolen nejlepším kuchařem Malty
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Provincie Pavia a Provincie Novara. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 10 hostů

Bezbariérovost

Možnost komunikace ve znakové řeči

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Fernando hostí jako jednotlivec

Má na starost tuto službu.

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?