Sezónní menu: zimní specialita, šéfkuchař Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor knihy „Z rodinné zahrady na luxusní stoly“, který pracoval po boku Michela Guérarda. Sezónní kulinářské výtvory, které lze přizpůsobit vašim chutím a alergiím.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Arrondissement of Senlis
Místo poskytnutí služby: u tebe doma

Zimní menu

6 779 Kč 6 779 Kč za hosta
Minimálně 135 572 Kč za rezervaci
předkrmy – předkrm – hlavní chod – dezert Jídlo k ochutnání – 5 kusů Vchod Organické vejce na měkko, krémový pastinák s lanýžem, zrající sýr Comté a křupavý chléb Drůbeží emulze, olej z pražených lískových ořechů Nádobí Pečený kapoun s kaštany a glazovanou kořenovou zeleninou Jus redukovaný na vin jaune, jemné pyré z tuřínu Dezert Čokoláda a pralinky Krémová čokoláda Grand Cru, křupavá mandlová pralinka, zmrzlina z tonkových bobů, jemná kakaová tuile

Zimní prestižní menu

8 232 Kč 8 232 Kč za hosta
Minimálně 164 623 Kč za rezervaci
6 předkrmů 2 hlavní chody dezert Jídlo k ochutnání – 6 kusů Vstup – Já, Země Bio vaječný parfait, krémová pastináková a černá lanýžová, zrající sýr Comté, kuřecí emulze se senem, křupavý chléb Vstup – II Masový pokrm Telecí svíčková z Corrèze v ořechové a lanýžové kůrce Sytá kávová omáčka Celerové pyré, pastinák s lesním medem Čokoládový dezert s malinami Čokoládová koule Grand Cru a malinové srdce Kakaový drobenec, kyselý malinový sorbet Horká čokoláda podávaná ke stolu
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Guillaume Jamel zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
28 let zkušeností
Valentin Nereaudau: soukromý kuchař a kulinářský konzultant
Kariérní úspěch
Valentin Neraudeau: účast ve 4. sezóně Top Chef
Vzdělání a školení
Valentin Neraudeau: člen francouzské kulinářské akademie
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise a Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let.

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 1 hodinu před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Guillaume Jamel hostí jako firma

Má na starost tuto službu.
6 779 Kč Od 6 779 Kč za hosta
Minimálně 135 572 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?

Sezónní menu: zimní specialita, šéfkuchař Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor knihy „Z rodinné zahrady na luxusní stoly“, který pracoval po boku Michela Guérarda. Sezónní kulinářské výtvory, které lze přizpůsobit vašim chutím a alergiím.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Arrondissement of Senlis
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
6 779 Kč Od 6 779 Kč za hosta
Minimálně 135 572 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace

Zimní menu

6 779 Kč 6 779 Kč za hosta
Minimálně 135 572 Kč za rezervaci
předkrmy – předkrm – hlavní chod – dezert Jídlo k ochutnání – 5 kusů Vchod Organické vejce na měkko, krémový pastinák s lanýžem, zrající sýr Comté a křupavý chléb Drůbeží emulze, olej z pražených lískových ořechů Nádobí Pečený kapoun s kaštany a glazovanou kořenovou zeleninou Jus redukovaný na vin jaune, jemné pyré z tuřínu Dezert Čokoláda a pralinky Krémová čokoláda Grand Cru, křupavá mandlová pralinka, zmrzlina z tonkových bobů, jemná kakaová tuile

Zimní prestižní menu

8 232 Kč 8 232 Kč za hosta
Minimálně 164 623 Kč za rezervaci
6 předkrmů 2 hlavní chody dezert Jídlo k ochutnání – 6 kusů Vstup – Já, Země Bio vaječný parfait, krémová pastináková a černá lanýžová, zrající sýr Comté, kuřecí emulze se senem, křupavý chléb Vstup – II Masový pokrm Telecí svíčková z Corrèze v ořechové a lanýžové kůrce Sytá kávová omáčka Celerové pyré, pastinák s lesním medem Čokoládový dezert s malinami Čokoládová koule Grand Cru a malinové srdce Kakaový drobenec, kyselý malinový sorbet Horká čokoláda podávaná ke stolu
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Guillaume Jamel zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
28 let zkušeností
Valentin Nereaudau: soukromý kuchař a kulinářský konzultant
Kariérní úspěch
Valentin Neraudeau: účast ve 4. sezóně Top Chef
Vzdělání a školení
Valentin Neraudeau: člen francouzské kulinářské akademie
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise a Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let.

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 1 hodinu před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Guillaume Jamel hostí jako firma

Má na starost tuto službu.

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?