Kolem Středozemního moře s Tomi
Vytvářím rostlinná jídla a mořské pochoutky s regionálními středomořskými chutěmi.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Málaga
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
Rustikální menu jako z nebe
2 055 Kč 2 055 Kč za hosta
Minimálně 12 327 Kč za rezervaci
Tato vydatná, pomalu vařená hostina jako stvořená pro sdílení zahrnuje například pečený sýr brie s brandy, medem a opečenými lískovými oříšky podávaný s křupavým chlebem, rozmarýnem a rustikálními čatní; salát z pečené řepy a kozího sýra; teplé rohlíky plněné karamelizovanou cibulí a rukolou; bohatý hovězí guláš s červeným vínem a tymiánem s krémovou bramborovou kaší, dušeným červeným zelím a spoustou křupavého chleba; a horký švestkovo-hruškový crumble s irským krémovým krémem.Je to čistá útěcha na talíři.
Rustikální veganské menu
2 055 Kč 2 055 Kč za hosta
Minimálně 12 327 Kč za rezervaci
Užijte si tuto vydatnou veganskou hostinu stvořenou pro sdílení, která zahrnuje například pečený květák s dukkou a uzeným olivovým olejem, salát z pečené červené řepy s pomerančem, vlašskými ořechy a javorovým sirupem, malé rohlíčky z listového těsta se sladkými bramborami a špenátem a kořeněné zimní čatní, pomalu dušený guláš z hub a kaštanů s krémovou bramborovou kaší z olivového oleje, dušené červené zelí, křupavý chléb a horký drobenkový koláč se švestkami a hruškami s veganským irským krémovým krémem.Je to bohaté jídlo, teplé a plné duše.
Cesta po Středozemním moři
2 901 Kč 2 901 Kč za hosta
Minimálně 17 402 Kč za rezervaci
Sedmichodová cesta kolem Středozemního moře. Španělské zelené gazpacho, italský tatarský sendvič z amalfského mořského vlka s křupavým zeleným jablkem, řecká šlehaná feta s pečenými hrozny, libanonské jehněčí kofta s mátovým jogurtem a melasou z granátového jablka, tuniský květák harissa s tahini a bylinkami, španělský galicijský hovězí steak a francouzský meringue z pistácií a bílé čokolády – hostina barev, tepla a slunce.
Veganská cesta po Středozemním moři
2 901 Kč 2 901 Kč za hosta
Minimálně 17 402 Kč za rezervaci
Rostlinná cesta kolem Středozemního moře v sedmi chodech. Španělské zelené gazpacho s pistáciovou drobenkou, italské carpaccio z pečené červené řepy a fenyklu, řecká šlehaná tofu „feta“ s pečenými hrozny a pistáciemi, libanonská čočková a lilková kofta, tuniský květák harissa, španělské galicijské špízy s chřestem a houbami s chimichurri a francouzský pistáciový a kokosový meringue – živé, oduševnělé a plné slunce.
Párování středomořského vína
4 351 Kč 4 351 Kč za hosta
Minimálně 26 104 Kč za rezervaci
Tato sedmichodová cesta přes Středomoří je dokonale sladěna s víny. Zahrnuje položky jako španělské zelené gazpacho a křupavé verdejo; italský tatarský sendvič z amalfského mořského vlka s pinot grigio, řeckou šlehanou fetu se sauvignon blanc, libanonskou jehněčí koftu se syrahem, tuniský květák harissa s provensálským rosé, španělský galicijský hovězí steak s Rioja Crianza a francouzský meringue z pistácií a bílé čokolády s jiskřivým Moscato d'Asti.Toto menu je lehké, květinové a radostné.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Tomasz zprávu.
Moje kvalifikace
20 let zkušeností
Jsem šéfkuchař a několikrát do roka organizuji večírky na zámku Wemmys.
Kariérní úspěch
Pracoval jsem pro nejvýznamnější podniky ve Skotsku
Vzdělání a školení
Získal jsem skotskou kulinářskou kvalifikaci SVQ úrovně 3.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.
Moje specializace
Dorazím za tebou
Oblasti, kam cestuji za hosty: Málaga, Benalmádena, Marbella a Torremolinos. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.
Důležité informace
Požadavky na hosty
Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 10 hostů
Bezbariérovost
Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více
Storno podmínky
Když rezervaci zrušíš alespoň 3 hodiny před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
Tomasz hostí jako firma
Má na starost tuto službu.
2 055 Kč Od 2 055 Kč za hosta
Minimálně 12 327 Kč za rezervaci
Bezplatné zrušení rezervace
Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality
Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?






