Tradiční italská kuchyně se Stephanem

Jako šéfkuchař a majitel restaurace Rossoblu jsem působil jako hostující porotce v pořadech Top Chef a Hell's Kitchen.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Los Angeles
Místo poskytnutí služby: u tebe doma

Duševní italské jídlo

5 152 Kč 5 152 Kč za hosta
Vychutnej si tradiční italskou večeři s ručně válenými těstovinami, čerstvými produkty z tržnice a vysoce kvalitními mořskými plody a masem.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Steve & Dina zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
27 let zkušeností
V současné době vlastním a provozuji restaurace Rossoblu a Superfine Pizza v Los Angeles.
Kariérní úspěch
Moje restaurace Sotto byla uznána jako jedna z nejlepších nových restaurací v USA podle časopisu Esquire.
Vzdělání a školení
Absolvoval jsem Kalifornskou univerzitu v San Diegu a Institut kulinářského vzdělávání v New Yorku.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Los Angeles. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 10 hostů

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 1 hodinu před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.
5 152 Kč Od 5 152 Kč za hosta
Bezplatné zrušení rezervace

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?

Tradiční italská kuchyně se Stephanem

Jako šéfkuchař a majitel restaurace Rossoblu jsem působil jako hostující porotce v pořadech Top Chef a Hell's Kitchen.
Automaticky přeloženo
Šéfkuchař ve městě Los Angeles
Místo poskytnutí služby: u tebe doma
5 152 Kč Od 5 152 Kč za hosta
Bezplatné zrušení rezervace

Duševní italské jídlo

5 152 Kč 5 152 Kč za hosta
Vychutnej si tradiční italskou večeři s ručně válenými těstovinami, čerstvými produkty z tržnice a vysoce kvalitními mořskými plody a masem.
Pokud potřebuješ něco změnit, pošli hostiteli Steve & Dina zprávu.

Moje kvalifikace

Šéfkuchař
27 let zkušeností
V současné době vlastním a provozuji restaurace Rossoblu a Superfine Pizza v Los Angeles.
Kariérní úspěch
Moje restaurace Sotto byla uznána jako jedna z nejlepších nových restaurací v USA podle časopisu Esquire.
Vzdělání a školení
Absolvoval jsem Kalifornskou univerzitu v San Diegu a Institut kulinářského vzdělávání v New Yorku.
Aby byla tvá platba chráněna, vždy komunikuj a plať pouze prostřednictvím Airbnb.

Moje specializace

Dorazím za tebou

Oblasti, kam cestuji za hosty: Los Angeles. Pokud chceš rezervovat v jiné oblasti, pošli mi zprávu.

Důležité informace

Požadavky na hosty

Zúčastnit se můžou hosté ve věku nejméně 18 let, až pro celkem 10 hostů

Bezbariérovost

Ohledně podrobností napiš hostiteli. Zjisti více

Storno podmínky

Když rezervaci zrušíš alespoň 1 hodinu před začátkem, dostaneš peníze zpátky v plné výši.

Šéfkuchaři na Airbnb jsou prověřeni z hlediska kvality

Šéfkuchaře posuzujeme na základě odborných zkušeností, portfolia kreativních jídel a skvělé pověsti. Zjisti více
Vidíš problém?