Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Sitio de Calahonda

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Kolem Středozemního moře s Tomi

Vytvářím rostlinná jídla a mořské pochoutky s regionálními středomořskými chutěmi.

Soukromá šéfkuchařka Anaïs

Francouzská kuchyně inspirovaná Středomořím s africkými kořeny a autentickými, instinktivními chutěmi.

Gurmánské pokrmy ve tvé vile od michelinského šéfkuchaře

Žádné nakupování, žádné vaření, žádný úklid. Jen si užij prázdniny a vychutnej si lahodné jídlo.

Užijte si domácí haute cuisine

Haute cuisine, mezinárodní fusion kuchyně, kulinářské techniky, pečivo

Soukromý kuchař Jonathan Berneman

Veganské, rostlinné, bio, domácí, flexibilní s ohledem na dietní potřeby.

Michelin u vašeho stolu

Suroviny z místních trhů Nádobí z restaurací Michelin Kreativita, prezentace, profese Krása jednoduchosti

Bankety a oslavy pro Daniela

Pracoval jsem pro Daniho Garcíu a vedl jsem velkoformátové akce v Andalusii.

Soukromá šéfkuchařka Astrid

wellness, design potravin, kulinářská technika, kreativita, gastronomie

Jedinečný gastronomický zážitek s Maurem Barreirem

Proměním váš pobyt v exkluzivní restauraci. Jídla s osobitostí, techniky haute cuisine a gastronomický zážitek, na který nikdy nezapomenete.

Exkluzivní večeře ve vile: šéfkuchaři Mickael a Katya

Francouzská kuchyně, sezónní menu, grilování na otevřeném ohni a globální fúze chutí.

Soukromí šéfkuchaři pro vily v Marbelle

Marbella Chefs se zrodila s cílem zpřístupnit našim klientům chuť a podívanou na všechny typy specialistů v kulinářské umění v akci, aniž by museli opustit svůj domov.

Stylové restaurace s Marianem

Vytvářím personalizované kulinářské zážitky, které oslavují vysoce kvalitní ingredience.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu