Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Brampton

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Chuť Itálie

Italská kuchyně, peruánské ceviche, francouzská, španělská, středomořská a další.

Od michelinských pokrmů po rodinné jídlo od R A

Přinesu si své školení Michelin Star a zkušenosti šéfkuchaře k vám domů.

Talíř šéfkuchaře

„Přináším dovednosti, které jsem si osvojil během dlouhé kariéry ve špičkové gastronomii, a kombinuji jedinečné karibské chutě a ingredience, abych vytvořil osobitý kulinářský zážitek na globální úrovni.“

Současná kanadská kuchyně od Jeremyho

Do svých pokrmů přináším kanadskou chuť a vkus s přesnou technikou a kreativitou.

Soukromý šéfkuchař a elegantní prostírání od Avy

Přináším promyšlená, sezónní menu na pobyty, soukromé večeře a intimní akce.

Vynikající veganské chutě Karibiku

Gurmánská veganská karibská večeře od šéfkuchaře s více než 20 lety kulinářských zkušeností

Kreativně vyvážené gurmánské jídlo od Tanchiho

Mám vášeň pro jídlo, precizní techniku a odhodlání poskytovat výjimečné kulinářské zážitky.

Soukromý šéfkuchař Chris Gironda

Nejlepší soukromé stravování v celé oblasti Greater Toronto Area, které ti přinese kvalitní jídlo z restaurace až do pohodlí domova

Sezónní speciality od Jayne

Nabízím menu se 3 a 4 chody, od italských jídel až po hostiny inspirované středomořím.

Stylové restaurace s Harrym

Pracoval jsem v některých z nejlepších londýnských restaurací a teď vařím jídlo pro královské rodiny.

Kuchyně s překvapením od Andreye

Jsem šéfkuchař s celosvětovým vzděláním a vášní pro vytváření jedinečných kulinářských jídelních lístků.

Soukromý italský šéfkuchař v Torontu

Přináším do gurmánských jídel umění a inovace a proměňuji ingredience v nezapomenutelné zážitky.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu