Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Costa del Sol Occidental

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Costa del Sol Occidental

Šéfkuchař

Nikkei fúze a globální chutě od Katherine

12 let zkušeností jsem vařil na třech kontinentech a mísil Nikkei, latinskoamerickou a asijskou kuchyni. Jsem šéfkuchař samouk, který trénoval se šéfkuchaři z francouzské, thajské a arabské kuchyně. Specializuji se na kuchyni Nikkei a vytvářím bohatou fúzi chutí a preciznosti.

Šéfkuchař

Moderní japonsko-evropská fúze od Michelle

12 let zkušeností jsem studoval pohostinnost v Londýně a pracoval v nejlepších restauracích, jako je The Ivy. Trénoval jsem sushi a hodně jsem se učil o japonské a evropské kuchyni. Pracovala jsem v této michelinské restauraci a zdokonalila své dovednosti v fusion vaření.

Šéfkuchař

Fuengirola

Paella a tapas od Mariana

8 let zkušeností Pracuji v různých restauracích a luxusních hotelech ve Španělsku a Itálii. Byl jsem vyškolen jako šéfkuchař na Hofmann School of Hospitality v Barceloně. Vařil jsem pro Mandarin Oriental Barcelona, Katarskou královskou rodinu a Chanel.

Šéfkuchař

Vícechodová středomořská jídla od Emmanuela

3 roky zkušeností Jsem šéfkuchař, který pracoval v kuchyních po celém Španělsku, Itálii a Velké Británii. Mám magisterský titul v oblasti správy kuchyně a pohostinnosti. Kromě tréninku v restauracích také konzultuji restaurace a učím kulinářské kurzy.

Šéfkuchař

Soukromí šéfkuchaři pro vily v Marbelle

10 let zkušeností jsem vytvořil kuchaře v Marbelle, aby nabízeli autentickou chuť a živá kuchařská vystoupení u tebe doma. Trénoval jsem pohostinnost a pracoval jsem v luxusních hotelech a restauracích po celém světě. Po celosvětovém zážitku s luxusními restauracemi jsem založil PaellAT Marbella a Marbella Chefs.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu