Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Edgewater

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Autentická italská kuchyně s Francescem

Jsem šéfkuchař a hudebník z Modeny v Itálii.

Smyslné jídlo od šéfkuchaře Toniho

Jsem jen kuchař, který maluje mistrovské dílo. Kuchyně? Moje studio. Tvůj stůl? Moje galerie. „Snažím se inspirovat“ ostatní, aby vyzkoušeli různé koncepty populárních jídel; dát jim #ToniTwist, pokud chcete.

Sezónní večeře z místních surovin od Annabelle

Vařím krásná a zdravá jídla z čerstvé sezónní zeleniny z farem na severu státu. Vše je organické, vyrobené s láskou a s použitím nejkvalitnějších surovin, které New York nabízí.

Chutě z cest po světě s Natacha

Odborník na původní, moderní americkou a francouzskou kuchyni a kulturní kulinářské výlety.

Večeře ve stylu východního pobřeží s Lalou

Míchám odvážné chutě LA s karibským teplem a sofistikovaností NYC a vytvářím jedinečná jídla.

Wineberry, nová americká kuchyně

Současná série večeří s místními a divokými potravinami prezentovanými z perspektivy východního pobřeží.

Kurzy šéfkuchaře Roba

Specializuji se na kajunskou, kreolskou, jižanskou, italskou, francouzskou, západoindickou, latinskou a klasickou americkou kuchyni

Třikrát více chutí od Nika

Spojuji lidi prostřednictvím své mexické, americké a italské kuchyně.

Sezónní kuchyně a mezinárodní chutě – ChefSherm

Vytvářím chutná jídla s čerstvými ingrediencemi a kořením z celého světa.

Espresso a catering od Brena

Nabízím služby s řemeslnými pokrmy, speciálními kávami a párováním espressa a lihovin.

Kulinářský zážitek se šéfkuchařem Jamesem

Vaření v domácím stylu, které přináší radost a spojuje rodinu a přátele.

Peruánská restaurace Magaly

Vytvářím autentická a umělecká peruánská jídla pro nezapomenutelné jídelní lístky.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu