Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Hoboken

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Afro-karibská domácí kuchyně od Olusholy

Pracoval/a jsem v nejlepších newyorských restauracích, včetně Red Rooster, Food52 a The Kitchn.

Dobrodružné a udržitelné jídlo s Isabel

Jsem vášnivý šéfkuchař, který se věnuje místnímu jídlu, udržitelnosti a radostnému venkovnímu vaření.

Autentická italská kuchyně s Francescem

Jsem šéfkuchař a hudebník z Modeny v Itálii.

Interaktivní a wellness kuchyně od Marca

Přináším kreativitu a chuť do zdravé kuchyně.

Chutě z cest po světě s Natacha

Jako aktivista v oblasti gastronomie a specialista na víno jsem napsal oceňovanou haitskou kuchařku.

Večeře na úrovni Michelin s Nicholasem

Udržitelně propojuji klasické francouzské, asijské a nové americké vlivy a vytvářím elegantní jídla.

Odvážné světové chutě s Oscarem

Od kvalitních jídel až po rychlé občerstvení, od veganských až po syrové pokrmy, s kreativitou přijímám každý styl.

Večeře ve stylu východního pobřeží s Lalou

Míchám odvážné chutě LA s karibským teplem a sofistikovaností NYC a vytvářím jedinečná jídla.

Sezónní gurmánské jídlo od Coryho

Řada různých jídel s více chody navržených tak, aby představila širokou škálu chutí.

Jižanská duše se setkává s wellnessem podle Yvette

Kombinuji jižanský komfort a moderní wellness prostřednictvím bio surovin z místních zdrojů.

Snídaně, obědy a večeře od Nigela

Specializuji se na vytváření jídelních lístků, které připomínají restaurace v New Yorku.

Stravování na vyšší úrovni v New Yorku

V restauraci Chef Rivera se specializujeme na zážitky z více kuchyní, které spojují výrazné chutě Mexika, eleganci Francie, jednoduchost Itálie a přesnost Japonska. Děláme to lépe

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu