Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Metro Vancouver A

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Metro Vancouver A

Šéfkuchař

Sezónní italská kuchyně od Mariany

18 let zkušeností Vyrůstal jsem v blízkosti moře a naučil jsem se milovat chuť čerstvých, udržitelných surovin. Naučila jsem se vařit od své matky, šéfkuchaře, sledovat její přesnost a respekt k chuti. Čerstvé těstoviny a chléb jsou mou vášní a zaměřuji se na bio a rostlinné pokrmy.

Šéfkuchař

Jídlo na míru od Maryam

20 let zkušeností se specializuji na stravovací potřeby a nabízím vegetariánské, veganské, bezlepkové a halal možnosti. Absolvoval/a jsem školení ve Vancouveru. Mám taky certifikaci Red Seal. Vařil/a jsem v Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino a Fairmont Hotel.

Šéfkuchař

Pobřežní kuchyně od Ryana

25 let zkušeností Specializuji se na to nejlepší z kulinářských zážitků v Britské Kolumbii. Mám kulinářský titul z Kulinářské školy Debrulle. Vytvářím zážitky pro královské rodiny a vysoce postavené klienty po celé Britské Kolumbii.

Šéfkuchař

Ekologické hostiny z farmy na stůl od Loveny

15 let zkušeností provozuji tři úspěšné kavárny Indigo Age Café a učím vegetariánskou a zdravou kuchyni. Studoval/a jsem na Real Raw Food Institute a Living Light Institute. Byl/a jsem uveden/a v časopise Plant Based Foodie Vancouver a Impact Magazine.

Šéfkuchař

Soulful fusion by Jamila

9 let zkušeností Pocházím z Barbadosu a pracuji napříč Miami, Vancouverem a odlehlými chatami v Britské Kolumbii. Pracoval/a jsem v luxusních restauracích, jako jsou The Sandy Lane Hotel a Almond Beach Hotel. Pracovala jsem jako šéfkuchař na jachtách a v hotelech, jako je Fontainebleau v Miami.

Šéfkuchař

Vancouver

Luxusní kulinářské hostiny od Allena

Jsem michelinský vyškolený šéfkuchař s rozsáhlými zkušenostmi, včetně vaření v Buckinghamském paláci pro královnu Alžbětu II. Mám diplom pro správu kuchyně z Londýna ve Velké Británii a kvalifikaci NVQ Level 3 na kulinářské škole v Londýně

Všichni šéfkuchaři

Středomořská a japonská fusion kuchyně od Orena

20 let zkušeností Mám hluboké znalosti různých kuchyní, výjimečných chutí a precizní prezentace. Ovládala jsem klasické francouzské techniky a zvýšila své kulinářské dovednosti. Vylepšila jsem své dovednosti v prvotřídních kuchyních, abych dosáhla vyšších kulinářských standardů.

Sezónní kulinářské zážitky od Amandy

8 let zkušeností jsem se ponořil do kuchyní po celém světě a objevoval rozmanité kuchyně a styly. Pracoval jsem pod několika vysoce talentovanými šéfkuchaři v několika kuchyních a prostředí. Studoval jsem se pod vedením několika vysoce talentovaných šéfkuchařů v několika kuchyních a prostředích.

Moderní toskánská fúze od Orena

15 let zkušeností Specializuji se na moderní středomořskou kuchyni naplněnou japonskými příchutěmi. Vyostřila jsem své dovednosti na prestižní kulinářské škole. Trénoval jsem v michelinských restauracích v Paříži, Japonsku, Itálii a Dánsku.

Místní kuchyně od Tusharu

15 let zkušeností Mám silnou vášeň pro vaření a mám dlouholeté zkušenosti s dobrým jídlem. Studovala jsem na Niagarské vysoké škole, jedné z nejlepších kulinářských škol v Kanadě. Pracoval jsem v Botanist a Hawksworth, dvou nejuznávanějších restauracích v Kanadě.

Živá, výživná kuchyně od Georgie

9 let zkušeností Přináším kreativitu, barvu a rovnováhu na stůl. Jsem profesionálně vyškolený holistický odborník na výživu a samouk šéfkuchař. Pracoval/a jsem jako soukromý šéfkuchař na plachetnicích v BVI a ve Francii.

Senegalská a francouzská fusion kuchyně s Ans

25 let zkušeností připravuji tradiční senegalské pokrmy s moderním nádechem. Absolvoval jsem školení v oblasti vaření a obsluhy v hotelu a turistické škole v Dakaru. Připravil jsem slavnostní večeři na oslavu nezávislosti Senegalu ve Vancouveru.

Pozvedni svou francouzskou kuchyni na novou úroveň s Clémentem

15 let zkušeností Pracuji v 8 restauracích, včetně dvou s michelinskými hvězdičkami. Absolvoval jsem kulinářskou školu v Paříži. Pracovala jsem ve 2 michelinských restauracích a zdokonalovala své dovednosti v rafinované francouzské kuchyni.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu