Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Scottsdale

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Scottsdale

Šéfkuchař

Scottsdale

Brunchové pomazánky od Sashy

Posledních 12 let jsem byl/a požehnán/a, že jsem šéfkuchařem a majitelem řemeslných osobních šéfkuchařů! Stejně jako dalších 15 let zkušeností v restauračním průmyslu. Včetně prestižní kavárny Monarch Café a Scottsdale v Arizoně. Mým posláním je posílit postavení ostatních žen v kulinářském průmyslu. Celý můj tým šéfkuchařů jsou absolventi Arizonského kulinářského institutu. Já a můj tým vždy věnujeme maximální péči přizpůsobení a vytváření úžasných jídel a nezapomenutelných zážitků pro naše hosty. Od procesu plánování, včetně všech podrobností nabídek, až po focení, abyste mohli zachytit momenty, které sdílíme. Vyvrcholení služeb, stylu a lahodného jídla, které si určitě zapamatuješ! Měla jsem tu čest spolupracovat s mnoha vysoce postavenými sportovci.

Šéfkuchař

Catering se soukromým šéfkuchařem – z farmy na stůl

12 let zkušeností Jsem šéfkuchař specializující se na americkou klasiku s asijským nádechem. Mám dva kulinářské tituly a jsem vyškolen pod vedením šéfkuchaře Beaua MacMillana. Vylepšila jsem své dovednosti a kreativitu při práci s mistrem šéfkuchařem Beauem MacMillanem.

Šéfkuchař

Mesa

Zážitek se šéfkuchařem od šampiona v sekaných potravinářských sítích

15 let zkušeností Jako výkonný šéfkuchař jsem vlastnil několik restaurací a pojízdných občerstvení. Studovala jsem na Le Cordon Bleu ve Scottsdale. I am a Food Network Chopped champion and Supermarket Stakeout champion.

Šéfkuchař

Formální večeře pro soukromou skupinu šéfkuchaře Deana

Chef Dean is an Escoffier honors graduate and a graduate of the Sushi Institute of America in LA. Mezi jeho nejlepší úspěchy, který vařil profesionálně od roku 1996, patří stříbrná medaile ACF Escoffier a také pozvánka k uvaření soukromé večeře v sídle guvernéra v Denveru, CO. Jeho nejnovější zážitek zahrnuje práci na svých řadách v diamantovém hotelu Four Seasons Five ve Scottsdale. Od roku 2019 pracuje jako osobní šéfkuchař a připravuje čerstvá jídla pro klienty, jako jsou profesionální sportovci a prominentní osobnosti v komunitě. Šéfkuchař Dean měl vždy vášeň pro vaření kulturních jídel a rád vidí potěšení od přátel, rodiny a klientů, když pro ně vaří. Šéfkuchař Dean miluje poznávání jedinečných kultur a začlenění autenticity ingrediencí do jídel

Šéfkuchař

Jídlo v americkém a domácím stylu od Kayly

11 let zkušeností Jsem šéfkuchař, který vaří v restauracích, střediscích, venkovských klubech a sportovních zařízeních. Své dovednosti jsem zdokonalil prostřednictvím práce v restauracích na různých místech. Spolupracovala jsem s celebritními šéfkuchaři a udržovala různorodá partnerství.

Šéfkuchař

Nezapomenutelné středomořské jídlo od Mariany

Od roku 2012 propojil Take a Chef tisíce místních šéfkuchařů a hostů ve více než 100 zemích prostřednictvím soukromých zážitků šéfkuchaře doma. V rámci tohoto zážitku jsme nadšení, že ti můžeme představit, šéfkuchaři Christine. „Jelikož jsem vyrůstala v malém městě v Newcastle upon Tyne, moje vášeň pro jídlo začala doma s matkou a vzala mě po celém světě. S více než 10 lety zkušeností jsem trénoval na Hilton Culinary School NG a na Univerzitě v Newcastlu a pracoval jsem v nejlepších hotelech a restauracích. Specializuji se na vytváření personalizovaných menu pomocí různých technik a globální kuchyně - vraceji srdce, dědictví a chuti ke každému talíři.“

Všichni šéfkuchaři

Dekadentní večírky s večeří od Debbie

15 let zkušeností Jsem šéfkuchař a someliér se zkušenostmi s vývojem receptů a stylingem jídla. Trénoval jsem francouzskou kuchyni a na Scottsdale Classic Cooking Academy. S hrdostí vedu tuto americkou společnost profesionálních žen v oblasti jídla a pohostinnosti.

Soulful vegan cuisine by Graciela

10 let zkušeností Jsem šéfkuchařem už 10 let a organizuji jídla pro soukromé akce po celém světě. Své řemeslo jsem se naučil tím, že jsem cestoval/a po světě a využíval/a své zkušenosti jako učebnu. Sdílel/a jsem svou vášeň po celém světě — od Karibiku přes Itálii až po Asii.

Autentické mexické pokrmy od Manu

10 let zkušeností Zaměřuji se na autentické mexické chutě a připravuji nezapomenutelné kulinářské zážitky. Pracoval jsem v mexických restauracích a byl jsem výkonným pomocníkem na výletní lince. Poskytoval/a jsem výjimečné služby soukromého šéfkuchaře se spokojenými hosty.

Jednoduché oslavy od Martina

10 let zkušeností Po zvládnutí francouzského jídla jsem se rozšířil na jihozápadní a novou americkou kuchyni. Studovala jsem klasickou francouzskou kuchyni na legendární kulinářské škole v Paříži. Zajistil/a jsem rozsáhlé akce v JW Marriott Resort.

Luxusní a soukromé služby šéfkuchaře od Christine

Moje hluboká láska k jídlu a vaření mě vedla k formálnímu kulinářskému tréninku a k úspěšnému obědu mé společnosti Private Chef Services-Gabbeys. Vystudoval jsem Newcastle College a 4 roky jsem dále trénoval v hotelu Hilton jako šéfkuchař. Také jsem získal/a kulinářskou cenu NCL a 5hvězdičková hodnocení na všech online platformách.

Zážitek s dobrým jídlem od Sashy

Jsem absolventem Arizonského kulinářského institutu, jedné z pěti nejlepších kulinářských škol ve Spojených státech. Vystudovala jsem v roce 2011 a v roce 2013 jsem začala pracovat s osobním šéfkuchařem. Studoval/a jsem v zahraničí v Itálii a rád/a vytvářím zvýšené pohodlí Classics se spoustou chutí!

Dovolená i mimo večeři od Jessicy

Ahoj, jmenuji se Kim a jsem tvůj recepční s Food Fire + Knives. Až provedeš rezervaci, pomůžu ti s nastavením rezervace a spojím tě s šéfkuchařkou Jessicou! Vždy se mě neváhej zeptat na cokoliv! Šéfkuchařka Jessica vaří profesionálně od roku 2003, ale vždy měla vášeň pro jídlo a radost, kterou přináší její rodině a přátelům. Pracovala v malém kuchyňském prostředí na velkých cateringových akcích na místě. Díky zkušenostem od správy kuchyně a personálu až po vedení domu, šéfkuchaře vedoucích akcí, firemního trenéra a šéfkuchaře Sous Chef. Její styl a techniky lze shrnout jako pohodlné jídlo, klasiku se zápletkou a zvědavost.

Kulinářská elegance od Zoia

20 let zkušeností jsem obsloužil stovky hostů během svého působení jako šéfkuchař a majitel/provozovatel restaurace. Vystudoval jsem Kulinářský obchodní institut. Časopis Soeleishphoenix mě zvolil 25 nejlepších soukromých šéfkuchařů v Arizoně.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu