Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě South Yarra

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Blízkovýchodní jídlo od Eitama

Vytvářím pohlcující kuchyni s moderními chutěmi Blízkého východu a čerstvými sezónními produkty.

Kreativní jídlo od Elia

Pracoval jsem jako šéfkuchař a vařil jsem pro mezinárodní hudební hvězdy a další.

Jídlo, které stojí za to vyzvednout

Vždy hledám ty nejčerstvější místní a sezónní suroviny a dělám vše pro to, aby byla tvoje akce něčím, o čem budete s hosty mluvit ještě dlouho poté.

Soukromý šéfkuchař Peter

Sezónní jídelní lístky zaměřené na ingredience s moderními pojetími klasických jídel.

Kreativní fusion menu s Devem

Do svých pokrmů vkládám kreativitu a instinkt a vytvářím odvážná jídla, která zpochybňují tradici.

Chutě Blízkého východu s Eitamem

10 let jsem provozoval kavárnu BOOSA a můj pokrm byl podle Matta Prestona mezi 10 nejlepšími.

Jídlo na míru od Funiwe

Jsem soukromý šéfkuchař s více než 5 lety zkušeností.

Moderní australská kuchyně od soukromého šéfkuchaře

Absolvoval jsem školení v kuchyních s Michelinskou hvězdou a pracoval jsem ve špičkových restauracích v Melbourne.

Francouzská kuchyně a pečivo od Mayi

Můj styl vaření je ovlivněn vášní pro jídlo a zkušenostmi z kuchyní s michellinskou hvězdou.

Současné italské ochutnávkové menu

Vaření je moje vášeň a mé techniky kombinují tradici a moderní inovace. Nejlepší gurmánská jídla v pohodlí tvého domova. Pohodlně se usaď a vychutnej si drink, zatímco my zorganizujeme večírek.

Catering z pecí na dřevo od Sebastiana

Ať už se jedná o intimní večírek nebo firemní akci, vždycky se postarám o to, aby byla po ruce chutná pizza.

Večeře omakase od Maro

Nabízím zážitek omakase s pečlivě vybranými ingrediencemi.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu