Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Union City

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Kreativní fine dining s Jimim

Nabízím pohodlné jídlo, přetvořené odvážnou kreativitou a technikou.

Afro-karibská domácí kuchyně od Olusholy

Pracoval/a jsem v nejlepších newyorských restauracích, včetně Red Rooster, Food52 a The Kitchn.

Dobrodružné a udržitelné jídlo s Isabel

Jsem vášnivý šéfkuchař, který se věnuje místnímu jídlu, udržitelnosti a radostnému venkovnímu vaření.

Autentická italská kuchyně s Francescem

Jsem šéfkuchař a hudebník z Modeny v Itálii.

Večeře na úrovni Michelin s Nicholasem

Udržitelně propojuji klasické francouzské, asijské a nové americké vlivy a vytvářím elegantní jídla.

Odvážné světové chutě s Oscarem

Od kvalitních jídel až po rychlé občerstvení, od veganských až po syrové pokrmy, s kreativitou přijímám každý styl.

Večeře ve stylu východního pobřeží s Lalou

Míchám odvážné chutě LA s karibským teplem a sofistikovaností NYC a vytvářím jedinečná jídla.

Individualizovaná gurmánská jídla od Cintii

Jako osobní šéfkuchař jsem se podílel na více než 100 událostech, kde jsem spojil své latinské kořeny s evropskými technikami.

Jižanská duše se setkává s wellnessem podle Yvette

Kombinuji jižanský komfort a moderní wellness prostřednictvím bio surovin z místních zdrojů.

Snídaně, obědy a večeře od Nigela

Specializuji se na vytváření jídelních lístků, které připomínají restaurace v New Yorku.

Stravování na vyšší úrovni v New Yorku

V restauraci Chef Rivera se specializujeme na zážitky z více kuchyní, které spojují výrazné chutě Mexika, eleganci Francie, jednoduchost Itálie a přesnost Japonska. Děláme to lépe

Kulturní příchutě a vynikající jídlo s Alanou

Vyrábím globální pokrmy, které kombinují kreativitu, dovednosti a osobní propojení.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu