Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Baix Llobregat

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Baix Llobregat

Šéfkuchař

Grilování v podkrovním bytě v centru města s šéfkuchařem

Jako profesionální šéfkuchař s více než 14letými zkušenostmi se specializuji na vytváření nezapomenutelných kulinářských zážitků a vytváření dokonalého prostředí. Vaření není jen práce pro mě, je to moje vášeň a nelíbí se mi nic víc, než když se o něj podělím s ostatními. Jsem společenský člověk, který rád poznává nové lidi a vyměňuje si příběhy. Moje kulinářská dobrodružství mě zavedla do více než 125 zemí a měla jsem tu čest žít v 5 různých zemích. Neustále hledám nové zážitky s jídlem, což mě vedlo ke setkání s úžasnými lidmi. Moje žena Kiira, která sdílí mou vášeň pro jídlo a cestování, se k nám připojí, aby byl tento zážitek nezapomenutelný. Je to veganka, což znamená, že svět veganských produktů dobře známe. Pojďme společně prozkoumat svět, jedno sousto po kuse!

Šéfkuchař

Barevné kreativní jídlo od Jany

9 let zkušeností. Pracoval jsem ve velké restauraci ve Skotsku a rozvíjel jsem své dovednosti a kreativitu. Vzdělání jsem získala v kuchyni. Vaření je mé umění - krásné, pulzující a připravené s láskou a úsměvem.

Šéfkuchař

Avantgardní degustační menu s ochutnávkou mořských plodů od Graciely

6 let zkušeností, které jsem trénoval v mnoha kuchyních, ovlivněných francouzskou kuchyní a vášní pro dobré jídlo. V těchto restauracích jsem se naučila pokročilé techniky a kreativní přístupy. Mé techniky jsou založeny na inovacích a vysoce kvalitních ingrediencích.

Šéfkuchař

Kreativní středomořské chutě od Janny

12 let zkušeností jsem vyrůstal v pobřežním Španělsku a vařil jsem v nejlepších kuchyních po celém světě. Vystudoval/a jsem mezinárodní kulinářské umění ve Švýcarsku. Studovala jsem špičkovou kuchyni v hlavním městě gastronomie na světě.

Šéfkuchař

Zakořeněná katalánská kuchyně od Jordiho

10 let zkušeností v luxusních restauracích. Mám hlubokou lásku k produktu a tradiční kuchyni, ale přijímám techniku dovedností, která pozvedne chutě v každém jídle.

Šéfkuchař

Barcelona

Pastry and slory fine dining by María

10 let zkušeností Vařím od svých 12 let a specializuji se na pečivo i pikantní kuchyni. Získal jsem tituly z gastronomie a pohostinnosti v Barceloně, Ekvádoru a USA. Své dovednosti jsem zdokonalil v kuchyni s michelinskou hvězdou a vylepšil kulinářské techniky.

Všichni šéfkuchaři

Tradice katalánské kuchyně od Marca

Jsme Esther a Marc, dva Katalánci nadšení pro naši kulturu a gastronomii, kteří vás zvou k objevování Katalánska prostřednictvím tajné večeře sdílenou s místními obyvateli. Marc je šéfkuchař a vyškolený v El Bulli s Ferranem Adriou, což mu umožnilo rozvíjet kreativitu a požadavky nezbytné k vybavení tohoto zážitku s maximální autenticitou a exkluzivitou. Také, jako skvělí milovníci vína, rádi kombinujeme naše pokrmy s víny z nejlepších katalánských vinařství. Přijď a objevuj Catalunya ze svého křesla!

Fusion příchutě od Israe

20 let zkušeností Jsem kulinářský profesionál se zkušenostmi s mícháním mezinárodních chutí. Studoval/a jsem pohostinnost a mám praktické zkušenosti po celém světě. Cestování informovalo mé kulinářské dovednosti a citlivost a můj přístup k mé kariéře.

Středomořské menu s Pablem

Po celou dobu své kulinářské trajektorie jsem měla možnost prozkoumat chutě z celého světa a dokonalé kulinářské techniky. Nicméně jsem objevila své pravé povolání, když jsem se podělila o svou vášeň pro vaření s ostatními. Vaření pro voi mi umožňuje vytvářet gastronomické zážitky, které jsou jedinečné a personalizované, přizpůsobené tvému vkusu a preferencím. Každé jídlo je umělecké dílo a každý zákazník je inspirací.

Flavors of the Levant by Sam

12 let zkušeností Specializuji se na přeměnu jednoduchých ingrediencí na mimořádná jídla. Získal/a jsem právnický titul na Damašské univerzitě, ale mou vášní spočívá v pohostinství. Od Bejrútu po Barcelonu, rád vítám hosty z celého světa ve svém domově.

Plant-based Brunch&Fine dining by Federico

3 roky zkušeností Jsme dva vášniví šéfkuchaři, kteří denně trénují a zdokonalují naše dovednosti, abychom mohli nabídnout dobré jídlo. Máme rozsáhlé formální školení prostřednictvím univerzit a kulinářských kurzů. Pracovali jsme v mnoha profesionálních kuchyních a zdokonalovali jsme naše řemeslo.

Barevná fusion kuchyně od Camily

15 let zkušeností jsem prozkoumal různé chutě a techniky vaření po celém světě. Mám zkušenosti s gastronomií a událostmi. Učím se na magisterský titul v oboru Jídlo a nápoje. Vedla jsem kuchyň v Pachama South American Food a vyvinula inovativní menu.

Příprava jídla od Daniela

6 let zkušeností Pracuji napříč hotely a restauracemi a připravuji jídlo pro klienty zaměřené na výživu. Studovala jsem načasování živin, design menu a energetickou rovnováhu, abych podpořila výkonnostní cíle. Jsem certifikovaný ANutr, uznávaný pro překlenutí kulinářské praxe s výživou.

Celosvětově inspirované stolování od Helia

8 let zkušeností, které jsem vařil v kuchyních po celé Jižní Americe a Evropě. V roce 2013 jsem vystudoval technologickou gastronomii v Senac Brazil. Pracovala jsem v Gracia Bar a Pizzaria Via Roma v Brazílii.

Rýžové výtvory: paella a další

20 let zkušeností Jsem šéfkuchař specializující se na vytváření smyslových, gastronomických menu, která evokují emoce. Mám také magisterský titul v oblasti správy restaurací. Trénoval jsem také v restauraci s michelinskou hvězdou pod vedením španělského šéfkuchaře Martína Berasateguiho.

Tapas, paella a středomořské chutě od Pabla

S rozsáhlými zkušenostmi s pohostinností jsem pracoval jako šéfkuchař v luxusních hotelech v Argentině, zdokonaluji zákaznický servis a špičkové služby. Získal/a jsem také cenné zkušenosti v bisternách a pracoval/a jsem v renomovaných restauracích v Andoře a Barceloně, kde jsem organizoval kulinářské akce. Moje rozmanitá trajektorie mi poskytla široký a všestranný výhled, který se snadno přizpůsobil různým gastronomickým výzvám.

Evropské chutě od Federica

25 let zkušeností Jsem vášnivý gastronom se zkušenostmi po celé Evropě a Americe. Trénoval jsem na kulinářské škole a v různých restauracích v Barceloně. Celých deset let jsem vlastnil a provozoval Locanda del Leon d'Oro.

Francouzsko-středomořské výtvory od Bruna

27 let zkušeností Moje kuchyně vyvažuje francouzské základy se středomořskou a světskou atmosférou. Před založením vlastních jsem strávila roky vylepšováním svých kulinářských dovedností v restauracích. Trénoval jsem také pod vedením Paula Bocuseho, legendárního vlivného šéfkuchaře, v Grenoblu ve Francii.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu