Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Charenton-le-Pont

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Soukromá šéfkuchařka Caroline

Sezónní kuchyně, autentické produkty, radostná kuchyně, respekt vůči chuti.

Rostlinná gurmánská kuchyně od Anaelle

Rostlinná kuchyně, chutě světa, bio, místní sezónní suroviny.

Sezónní menu: zimní specialita, šéfkuchař Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor knihy „Z rodinné zahrady na luxusní stoly“, který pracoval po boku Michela Guérarda. Sezónní kulinářské výtvory, které lze přizpůsobit vašim chutím a alergiím.

Kreativní stoly od Stanislase

Pracoval jsem po celém světě a naposledy v La Table de Cybèle.

Soukromý kuchař Yohan Dzierzbicki / isda

Mým cílem je nabídnout každému hostu nezapomenutelný zážitek a představit mu jídla připravená z nejlepších sezónních surovin.

Kreativní menu od Faustine

Jako kuchařka v domácnosti si vymýšlím kreativní recepty, které spojují estetiku a dobrou chuť.

Sladké okamžiky šéfkuchařky Fanny

Připravuji lahodné domácí dezerty a vytvářím příjemnou a přátelskou atmosféru pro nezapomenutelný sladký okamžik.

Kreativní jídla od Carly

Nabízím kuchyni inspirovanou mou prací v hvězdných restauracích.

Andrea, soukromý šéfkuchař

Italská kuchyně, tradice, kreativita, přizpůsobené pokrmy, smyslový zážitek.

Šéfkuchařská menu z vaší lednice od Philippa

Od roku 2009 jsem šéfkuchařem restaurací s hvězdičkami Michelin a vytvářím recepty, které vám zpříjemní každodenní život.

AlkimiaChef od Giovanniho

Specializuji se na italskou kuchyni a vytvářím zážitky od útulných domácích večeří až po elegantní akce, které spojují tradici, chuť a pravou chuť Itálie.

Gastronomický objev se šéfkuchařem Kirillem

Svou kuchařskou profesi miluji, jako kuchař pracuji již více než 12 let a nyní jako šéfkuchař se do své práce plně zapojuji

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu