Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Chula Vista

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Chula Vista

Šéfkuchař

Senzoricky řízená soukromá večeře s Daniellou

20 let zkušeností Jsem šéfkuchař, someliér a vizuální umělec, který vytváří jedinečné kulinářské zážitky. Studovala jsem kulinářské umění, pracovala v Biko & Rústico a učila se v kuchyni své babičky. Vyhrála jsem nejlepší Baja Dinner (časopis San Diego) a 1. místo Ceviche Master of California.

Šéfkuchař

Oceněné chutě šéfkuchaře Toca

15 let zkušeností Vytvářím personalizované kulinářské zážitky pro pobyty, svatby a soukromé akce. Studovala jsem na European Center Culinary School v Curitibě v Brazílii. V roce 2008 jsem otevřela svou první restauraci a získala hlavní národní ocenění za brazilskou kuchyni.

Šéfkuchař

Baja-Med Mediterranean cuisine by Angel

10 let zkušeností Mám praktické zkušenosti na slavných místech, jako jsou Bleu Boheme a Wormwood. Začala jsem ve velkokapacitním stravování a vyvíjela jsem se ve francouzských a baja-středomořských kuchyních. Byla jsem součástí týmu, který získal Wormwood „Nejlepší nová restaurace roku 2022“.

Šéfkuchař

Latinskoamerické chutě od Hectora

9 let zkušeností Jsem mexický a ekvádorský šéfkuchař s rozsáhlými zkušenostmi s jihoamerickou kuchyní. Trénovala jsem na prvotřídní kulinářské vysoké škole s výukou ovlivněnou Francouzi. Pracoval/a jsem jako šéfkuchař a spoluvlastnil/a restaurace v Mexiku a Baja California.

Šéfkuchař

Večeře v domácnosti

15 let zkušeností, které jsem vařil na různých místech, od gastronomické hospody až po otevření vlastního večerního klubu. Vystudoval jsem Umělecký institut v Atlantě s titulem z kulinářského umění. 2c Chicago, undergroundový večerní klub, kde jsem vařil pro 6 hostů/noc 2-3x týden.

Šéfkuchař

Středomořská hostina od Maxmiliána

Kulinářská cesta šéfkuchaře Maxe začala v srdci Bostonu, kde se inspiroval sicilskou kuchyní své babičky Carmelly a otce Domenica. Jeho profesionální zkušenost začala ve věku 14 let a pracoval na místním rybím trhu a italské delikatesy jeho rodiny. Šéfkuchař Max se v roce 1998 přestěhoval do oblasti San Francisco Bay Area. Ve věku 23 let si zajistil svou první pozici šéfkuchaře De Cuisine a otevřel novou americkou brasserii v rezortu Claremont v Berkeley. Jen o dva roky později převzal svou první roli šéfkuchaře a posledních 20 let vedl kuchyně. V současné době se šéfkuchař Max zaměřuje na osobní a soukromé stolování v San Diego County.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu