Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Compton

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Přinášíme Thajsko k vašemu stolu

Každé jídlo je připravováno s láskou a předává tradici, která přenáší Thajsko na tvůj talíř.

Pohodové jídlo od Damiana

Poskytuji kulinářské služby pro intimní večeře, velké akce a kurzy vaření.

Moderní cajunsko-kreolská a kalifornská kuchyně s Ryanem

Míchám jižanskou duši s kalifornskou svěžestí a vytvářím odvážná, sezónní menu.

Šéfkuchař Sheridan z restaurace Street and Spice

Podávání jídla, které se dotýká duše, vykouzlí úsměv a zanechá vás více než spokojenými!

Dar Dmana – marocká a středomořská kuchyně

Mistr kuchař s více než 20 lety zkušeností s přípravou autentických marockých, středovýchodních, středomořských a jihoevropských pokrmů, který kombinuje tradici a eleganci pro nezapomenutelné soukromé stolování a cateringové akce

Středomořské fúzní chutě s Amirem

Modernizuji rodinné recepty z restaurace pomocí dovedností získaných na Institutu kulinářského vzdělávání.

Rustikální sezónní hostiny od Chloe

Učil jsem se v restauraci Michael's pod vedením finalisty ceny James Beard Award, Milese Thompsona.

Elegantní a pohodová soukromá večeře se šéfkuchařem Arnem

Více než 30 let zkušeností v oblasti gastronomie a vinařství v Evropě, Oceánii a Americe. Kulinářský titul z kulinářské školy v Nice, ocenění od nejlepších francouzských šéfkuchařů. Menu, které tě ohromí, a žádné zbytečné řeči.

Kulinářský výlet s Ryanem

Vytvářím vynikající jídla z více chodů z nejlepších surovin.

Soukromá kulinářská dobrodružství se šéfkuchařkou Neala

Jako cukrářka v Le Meridien se specializuji na gurmánskou kuchyni a intimní akce.

Sezónní, experimentální italská večeře od šéfkuchařky Emmy

Díky své italské babičce mám nejradši italské a středomořské chutě.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu