Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Daly City

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Pochoutky ze zahrady na stůl od Charlese

Certifikovaný šéfkuchař s více než 30 letou praxí v kuchyních na úrovni Michelin. Specializuje se na sezónní jídla z vlastní zahrady, menu na míru a nezapomenutelné soukromé kulinářské zážitky.

Soukromý zážitek se šéfkuchařem v Bay Area

Představ si kulinářský zážitek, kde je každý detail vytvořen jen pro tebe. Je to víc než jen jídlo, je to smyslová cesta. Od jemné rovnováhy chutí až po dokonalou prezentaci u stolu.

Veganský zážitek: soukromý šéfkuchař rostlinného původu SF

Do rostlinné kuchyně vnáším kreativitu a vášeň prostřednictvím svého vlastního kulinářského podniku. Sídlím v Los Angeles, ale kvůli vysoké poptávce jsem se rozšířil i do oblasti San Franciska.

Moderní soukromé stolování s Denizem

Vedu Bistro Ember v San Francisku, kde se mísí celá řada mezinárodních chutí.

Soukromý stůl šéfkuchaře: 5 chodů od Zensoul

Jako soukromý kuchař s klasickým vzděláním z oblasti Bay Area proměňuji oduševnělé světové chutě v nezapomenutelné kulinářské zážitky. Moje kuchyně ZenSoul kombinuje kořeny BBQ, asijské a soul food s uměním fine dining.

Šéfkuchař Tony „Oduševnělé kulinářské dobrodružství“

Jako Pitmaster se už 25 let specializuji na jižanské pohodlí s karibskou příchutí. Zábava je vždy na jídelníčku

Zdravá fusion kuchyně s Evertonem

Moje pokrmy zahrnují veganskou, vegetariánskou, italskou, karibskou, asijskou fúzní a jižanskou kuchyni.

Šéfkuchařka pro zvláštní události od Amandy

Připravuji jídla z farmy na stůl pro všechny vaše nadcházející setkání, večírky a menší akce.

Šťavnatá kuchyně od Lakeith

Vytvářím vizuálně ohromující pokrmy z čerstvých surovin z místních zdrojů.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu